Favorite Sneakers

Vind en Opel mokka i 100 dage + 15.000 kr. til en bilferie i Europa

vacation

Okay det her indlæg – denne her konkurrence, jeg vil jo SÅ gerne vinde. Som jeg skrev i dette indlæg, er jeg en rigtig bilpige. Jeg elsker elsker elsker roadtrips, så denne her konkurrence er den fedeste jeg kan dele med jer. Hvis jeg vandt konkurrencen (og please lad mig vinde) så ville jeg tage en veninde med, og så ville jeg køre rundt i Europa og stoppe alle de smukke steder jeg endnu ikke har været. Vi skulle høre høj musik, køre smukke steder, drikke iskolde drinks og spise god mad til solnedgangen.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at signe up til deres nyhedsbrev her. Det tager virkelig ikke mere end 10 sekunder, men tænk lige over den præmie. En bil i 100 dage? OG 15.000 kr.? Så tror jeg da lige min sommer er reddet med sådan en præmie.

Hvor ville I tage hen hvis I havde en bil i 100 dage og 15.000 kr.?

Jeg vil anbefale jer allesammen at deltage og dele konkurrencen med alle I kender, og samtidig så har jeg også bare lyst til at holde denne her konkurrence helt for mig selv, så jeg er sikret præmien 😉 Men den går ikke og I skal selvfølgelig have lov til at deltage i en af de fedeste konkurrencer på bloggen. Held og lykke til jer allesammen (og miiiiiig)

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

10 kommentarer

 • Anne-Sofie

  Hvis jeg skulle være på bilferie i 100 dage i Europa, ville jeg starte med at køre op igennem Norge med min norske kæreste med et telt, vandrestøvler og en fiskestang i bagagerummet. Så ville jeg køre sydpå, når vi blev trætte af den nordiske kølighed og tage til strandfestival i Montenegro og drikke billige øl i solnedgangen, og danse i strandkanten hele natten, inden turen skulle gå hjemad, med færge til Italien og køretur igennem Toscana og Frankrig, hvor vi skulle leve af ost, sol og rødvin. Hurra! Jeg drømmer vist lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Havde du ikke skrevet et indlæg, omkring en ny kæreste? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jo det havde hun, men hun slettede det ret hurtigt igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Nina, jo det havde jeg, men som Signe skriver slettede jeg det hurtigt igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Øv. Håber vi får lov at høre lidt igen, kan så godt lide at følge dig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare lige til info så står der i konkurrencebetingelserne at bilen ikke må køre uden for Danmark. Mulighederne for road trip er derfor liiiiidt begrænsede 😉 men jeg ville klart køre til Skagen! Der har jeg aldrig været før og der skulle være så skønt om sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Det skriver jeg også i indlægget 🙂 overskriften er også ’til en bilferie i Europa’ og flere gange i teksten nævner jeg Europa 🙂 Ej der er da mange fede steder i Europa :)? Men Skagen er selvfølgelig også hyggelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hov jeg så lige du sagde der står i konkurrencebetingelserne at den ikke må køre uden for Danmark, blot så alle er med er dette IKKE rigtig, der står i konkurrencebetingelserne: Bilen må IKKE køre uden for Europas grænser 🙂 Bare lige så folk ikke tror det KUN er danmark som du skriver :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  ups glemte at skrive hvor vi ville tage hen og det bliver Italien eller Frankrig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  wow den præmie vil jeg sætte pris på at vinde og tilmeldt nyhedsbrevet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite Sneakers