Lille Berta

Jumpsuits

asos

1.  here    |    2. here

Jeg synes de her to buksedragter er SÅ fine. Især den sorte har jeg overvejet. Jeg har det lidt ambivalent med buksedragter, på den ene side synes jeg, at de kan være virkelig fine og feminine, på den anden side er jeg hende der aldrig får dem brugt, fordi jeg ikke helt kan finde ud af at føle mig tilpas i dem. Dog synes jeg den sorte på kollagen ser så fin, feminin og let ud, og jeg kan forestille mig at have den på til et fint sommerarrangement, med høje hæle på til og krøllet hår. De er i den dyrere ende de her to dragter, men de er virkelig også bare så fine synes jeg.

Lavet i samarbejde med asos og indeholder affiliatelinks

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Berta