I et forhold eller single?

På tirsdagsdate

Sticksnsushi-idealmagazine

.. med mig selv. En rigtig nederen overskrift ‘eeej Line vi vil da meget hellere læse om alle dine fail dates, det er sjovere‘ men det skal det ikke handle om i dag. For den jeg er på date med i dag, er nemlig mig selv. Efter mit indlæg igår, tænkte jeg lidt over hvordan man kunne gøre noget særligt ud af det med sig selv. Så i dag besluttede jeg mig for at jeg skulle på date. Med mig selv. Jeg har bestilt sushi og fundet en film jeg skal hygge mig med.

Mobilen skal slukkes, facebook lukkes ned og alle andre sociale medier er på pause. Man har det, eller, jeg har det med altid at ligge med facebook åben selvom jeg ser en film, eller have min mobil ved hånden når jeg alligevel bare er alene. Men ikke i dag. For jeg skal passe, pleje og nyde mig selv. Jeg skal mærke efter at jeg bare ligger med mig selv, spiser noget lækker mad og ser en dejlig film.

Jeg skal altså med andre ord, give mig selv den opmærksomhed jeg ville give en jeg var på date med. Jeg stiller muligvis ikke mig selv spørgsmål om min familie, uddannelse og interesser som jeg ville gøre på en date, men jeg kan stille mig selv spørgsmålet om hvordan jeg har det, hvor glad jeg er for de dejlige ting i mit liv, og hvor meget jeg nyder at have en aften fri til bare mig.

Jeg har været på arbejde og i skole hele dagen. Jeg er drivvåd og nu skal den altså stå på dateaften. Med en virkelig sød pige faktisk, så det kan jo kun blive godt 😉 Jeg har tændt stearinlys i min lejlighed, gjort det rent og lækkert og så er jeg hoppet i det hyggeligste tøj jeg har.

Det lyder muligvis så smart, men jeg vil opfordre jer allesammen, singler eller ej, at tage på date med jer selv engang imellem. Husk at når vi er i et forhold så sørger vi for at pleje det, vi husker at pleje vores venskaber og det samme med vores familierelationer, så det skal selvfølgelig ikke glemmes, at det er mindst ligeså vigtigt at pleje os selv. Det kan man selvfølgelig gøre på mange måder, men jeg tror på at en aften hvor man bare nyder sit eget selskab uden computer, mobil eller andet ‘støj’, spiser noget god mad til en film/læser en god bog i sin seng/tager et langt bad er noget vi allesammen kunne have godt af.

Jeg har i hvertfald besluttet mig for, at huske at date mig selv engang imellem. Så nu slukker jeg for sociale medier, tænder mit tv og venter på min sushi. Indtil den kommer, vil jeg nusse Ono lidt på maven og få læst lidt op til min eksamen, som jeg har om et par uger.

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

 • Louise

  Det er SÅ sandt det der… Jeg er generelt meget dårlig til virkelig at give mig selv den slags opmærksomhed. Og det er sgu vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Line Sofie,

  Jeg skrev og spurgte for noget tid siden om du havde lyst til at dele din tanker omkring det at skifte studie og vælge det rigtige studie – jeg ved ikke om du måske har glemt det eller venter med at skrive det, til du føler for det. Lige meget hvad, håber jeg i hvert fald stadig du vil skrive et oplæg omkring dette emne og venter spændt 🙂

  Bedste hilsner Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I et forhold eller single?