webshop

Love Stories

underwearBuy Love Stories here

De af jer der følger med fast herinde, ved godt at jeg har en kæmpe kærlighed til undertøj. Min største last er bodystockings og blonder. Men stort set alt det undertøj jeg har, er sort eller i lyse farver. Jeg har ikke særlig meget farverigt undertøj. Forleden faldt jeg over mærket Love Stories, som laver det fineste undertøj i flotte farver og print. Og jeg forelskede mig straks i flere af tingene, som jeg har købt. Så nu skulle tippet lige gives videre. Jeg synes personligt det er sexet på en underspillet og legende måde, hvis man kan sige det sådan. Og jeg havde da aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg skulle købe et par neongule trusser, men det har jeg altså gjort nu.

Lavet i samarbejde med asos og indeholder affiliatelinks

Ikke-navngivet-2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

webshop