Lately

Desenio

desenio1. here  |  2. here

Kender I Desenio? Det er en hjemmeside med plakater, der henvender sig til enhver smag. Der er både de farverige, naive og hyggelige plakater, eksempelvis til børneværelset, men der er også fotografier, vintage og grafisk til stuen, kontoret eller soveværelset. Jeg blev spurgt om jeg ville lave et sponsoreret indlæg for desenio og jeg fik lov at vælge 2 valgfrie plakater. Efter mange timers kiggen efter de helt rigtige, besluttede jeg mig for de to ovenstående plakater, da de er virkelig flotte. Jeg har mange andre billeder i mit hjem, jeg er vild med den naive streg, det lidt skæve og farverige tegninger. Men jeg har ingen billeder hængende med fotokunst.

Jeg har valgt netop disse to, da jeg synes de passer rigtig godt ind i mit hjem. De skaber en virkelig rar form for ro, jeg bliver enormt inspireret af, at kigge på dem, og så synes jeg de passer godt sammen med de andre ting jeg har – både de andre tegninger jeg har hængende, men også mit rå gevir og mine prinsesselyskæder. Det giver sådan et fint spil med plakater med fotografier. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, at det er der de skal hænge. Måske skal de hænge ved siden af hinanden, da de er et tema? Eller måske de skal hænge i to helt forskellige rum? Indtil videre hænger de i min stue som I kan se det, og jeg synes det er ret fint. Jeg vil dog prøve at lege lidt videre med det.

Plakaterne er i høj kvalitet da Desenio trykker plakaterne på 200 gram ubestrøget premium papir med glat overflade. Papiret er aldersresistent, hvilket er virkelig smart, og jeg var faktisk lidt spændt på, hvor fine plakaterne var, da jeg har med fotoprint og det jo helst skal være høj kvalitet. Derudover valgte jeg str. 50×70 cm, så en relativ stor størrelse, de skal være i god kvalitet. Men det må jeg også sige de i den grad er. Så fine.

Der er lavet en virkelig smart inspirationsside, hvor I kan se plakaterne stylet i hjemmet, med lækre indretningsbilleder og direkte link til plakaterne. Her er de stylet og tilpasset til alle rum i hjemmet, så der er masser af inspiration at hente.

Jeg synes priserne er sådan at alle kan være med, og man kan købe rammer med til sine billeder. Det er måske en oplagt gaveidé? Måske her til jul, som jeg unægteligt nærmer sig med hastige skridt. Der var faktisk også et 3. billede i det tema jeg valgte, og det skal jeg helt sikkert også have i samlingen, det var meget svært at vælge, hvilke 2 af dem jeg skulle have.

sponsoreret

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

  • M

    EJ, hvor er de fine! Godt valg – og sikke en hyggelig stue du har Line :-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately