Overtøj på udsalg

Who Am I?

Hej med jer. Jeg blogger ikke så meget for tiden, for jeg går rigtig meget rundt med rigtig mange store tanker. Ikke at det som sådan er noget nyt, men jeg synes de fylder ekstra meget for tiden. Det er faktisk tanken ‘hvem er jeg egentlig?’. Jeg har rigtig svært ved at mærke efter for tiden, hvad vil jeg? hvorfor føler jeg sådan? hvordan kunne jeg godt tænke mig det?. Det betyder også, at jeg ryger ud i nogle situationer, hvor jeg reagerer uhensigtsmæssigt, fordi jeg simpelthen ikke kan finde ud af at mærke efter.

Jeg har derfor gået og tænkt rigtig grundigt over, hvad jeg kan rumme i mit liv lige nu, og hvad jeg er nødt til at skære fra så jeg kan nå ind til kernen af Line. Jeg har både været omkring bloggen, bestemte venskaber, dating osv. Det har været vigtigt for mig lige at tage et par dages pusterum til at finde ud af, hvor det er jeg må gøre en indsats.

Selvom bloggen var oppe og vende, så har jeg alligevel besluttet mig for, at den bliver for svær at undvære, men så bare tilladt mig selv, at der i perioder er mere stille end andre. Det er jo som sådan ikke noget nyt egentlig, men denne gang vil jeg ikke have dårlig samvittighed over det.

Er der nogen af jer der går rundt med de tanker nogengange? At I har svært ved egentlig at finde ud af hvem I er? Jeg føler det ofte sådan – jeg kan rumme følelser, mærke kærlighed, sorg, glæde osv. Men jeg kan ofte ikke rigtig mærke mig. Giver det mening?

Et af de første og vigtigste skridt på vejen er, at finde ud af hvor problemet ligger. Og jeg har 100% fokus på det nu. Jeg har fundet ud af præcis hvad der sker i hvilke situationer og jeg ved derfor også præcis, hvad det er jeg må gøre nu. Jeg har rigtig meget fokus på det i tuba, ligesom jeg nu vil have fokus på det så meget jeg kan i min hverdag. Det nytter ikke noget altid at skubbe egne behov, mavefornemmelser og grænser til side, for at gøre andre tilfredse. Jo mere man gør det, jo mere mister man kernen af sig selv.

Så nu skal den kerne bygges op igen. Den skal styrkes, have omsorg og være i fokus. For jeg skal nemlig være sammen med mig resten af livet, så jeg må hellere sørge for, at være min egen allerbedste ven.

Jeg håber det giver mening og jeg ikke lyder helt skør. Men det er i hvertfald grunden til, at jeg har trukket mig en lille smule det sidste stykke tid, og prøvet at finde ud af, hvad det er der skal i fokus nu.

Ikke-navngivet-2

11 kommentarer

 • Frede

  Jeg tror, jeg har det på nøjagtig samme måde. I visse perioder føler jeg, at jeg nærmest befinder mig i en identitetskrise hver anden dag. “Hvordan vil jeg egentlig leve mit liv?” “Hvem vil jeg egentlig være?” “Hvad er det, jeg vil udtrykke?”

  Du skal slet ikke have dårlig samvittighed – det er bestemt en styrke at kende sine behov og vide, hvad man bliver mest lykkelig af. Sådan får man mest ud af livet, vil jeg vove at påstå!

  Og hvad er det fantastisk, at du har den her platform, hvor du så fint beskriver dine tanker (bravo) og så endda også får feedback, der bekræfter, at du ikke er alene om dine tanker. Jeg bliver helt glad for dig og dine læseres vejne 🙂

  Held og lykke med det hele Line Sofie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Line Sofie,
  Det er meget interessesant for mig at læse dette indlæg, idet jeg har det på nøjagtig samme måde som dig. Jeg føler meget stærkt, og mine tanker flyver rundt i hovedet – de er næsten ikke til at fange. Alt kører i højt tempo, og samtidig har jeg nogle meget uhensigtsmæssige reaktioner på ting, som ikke nødvendigvis kræver et kraftigt udfald som dette. Jeg har været igennem en stor sorg sidste år, men ellers ‘kører’ det hele sådan set, dog er det næsten som om, at jeg ikke kan mærke mig selv. Jeg forsøget også at finde min kerne, acceptere mig selv og følge mine drømme. Det er ikke kun nemt, men små skridt må vel være vejen frem. Husk, at selv om du føler dig ensom og underlig en gang i mellem, så er der MANGE andre, der har det på nøjagtig samme måde som dig (f.eks. jeg, og andre læsere) 🙂 Jeg ønsker dig al helt og lykke med at tage dig af dig selv, skriv gerne til mig, hvis du har lyst til at skrive med en ligesindet. Knus A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Meget fint indlæg og igen, et modigt indlæg!
  Jeg kender godt til de tanker og følelser du går med. Lige nu, fylder de heldigvis ikke så meget hos mig.
  Når man skal huske sig selv bruger jeg tit stuardessernes sikkerheds instrukser, som billede. De siger at man selv skal tage en iltmaske på, før man hjælper andre. Hvis man ikke selv får ilt, ja, så kan man jo slet ikke hjælpe andre…
  Held oh lykke med det hele.
  Mvh Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg genkender virkelig den følelse.
  Jeg har altid været lidt for bevidst om at gøre andre tilfredse og glemt mig selv lidt i små situationer i hverdagene.
  Men det er for nylig gået op for mig, at jeg måske heller ikke rigtig mærker efter, når det kommer til større ting som uddannelse, bolig og fremtiden. Altså jeg er umiddelbart tilfreds med mit liv lige nu, men jeg er bare i tvivl om, hvad kernen i mig egentlig gerne vil.
  Jeg tror, at jeg gør mange ting, fordi det forventes af mig, og fordi jeg har en forestilling om, at “jeg er sådan en type, der tager dette valg”.. Og det er faktisk rigtig trist at tænke over, for jeg vil da allerhelst bare være en person, som har nogle drømme og holdninger og lever efter dem, men hvad så når man ikke selv kan hitte ud af hvad disse drømme og holdninger er?

  Nåh, det blev vist ret rodet, undskyld 😀
  Dit indlæg ramte bare lige noget hos mig, da jeg selv går med disse tanker fra tid til anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej Line Sofie!
  Du spørger om det giver mening at man kan have det sådan, og ja det giver simpelthen så meget mening! Jeg har det på præcis samme måde og har haft det sådan flere gange før. Jeg er også datter af en far der drikker for meget, så jeg ved ikke om det er det der skaber de her eksistentielle ‘kriser’ eller hvad det er, men jeg kan ihvertfald så godt kende det! Jeg står i en situation hvor jeg seriøst lige har ‘fået’ alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig – job, kærlighed, venner, familie osv, men pludselig fandt jeg bare ud af at jeg stadig ikke rigtig var ‘glad’.. Jeg granskede i det og fandt ud af at det i høj grad handler om at jeg virkelig ikke kan finde ud af at mærke hvad jeg gerne vil! Sådan helt ind i sjælen hvad det er JEG drømmer om! Og det er altså lidt skræmmende.. Det prøver jeg så nu, men det er virkelig svært når man en stor del af sin tilværelse har forsøgt at gøre det man troede andre tænkte var rigtigt/godt og ikke mærket efter hvad man egentlig selv syntes! Nå jeg vrøvler måske, men ville ihvertfald bare fortælle dig at du ikke står alene med de der tanker og følelser! 🙂
  Knus C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej C

   tak for din kommentar. Den betyder meget for mig <3 knus og tanker tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det lyder overhovedet ikke skørt, det giver fuldt ud mening og er præcis det du skal gøre… Jeg kender godt fornemmelsen, jeg har nemlig også tendens til at glemme mine egne behov for at opfylde andres, og det går slet ikke i det lange løb. Det er jo også derfor du ikke skal have dårlig samvittighed når du ikke blogger… Det vigtigste er hvordan du har det og ikke at underholde dine læsere! Dit første og største ansvar er overfor dig selv. Knus og held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg tænker rigtig meget over, “hvem er jeg egentlig”, så kender dine tanker meget godt. Jeg er dog ikke helt kommet det nærmere, og har generelt i lang tid haft en mærkeligt følelse i kroppen om, hvem er jeg, og hvad vil jeg egentlig med mit liv.. Det kan være svært at rumme så store tanker, men det er noget man efterhånden lærer at leve med, når man, som jeg, er en der tænker utrolig meget over alting 🙂 Du er heldig, du har fundet problemet, og håber, du bliver endnu klogere på dig selv i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ja det er virkelig svært 🙁 Jeg håber også du bliver klogere på dig selv :* Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overtøj på udsalg