Instagram # 30

Get the look

gtthelook1. here  |  2. here  |  3. here

Et fint, simpelt og cool outfit. Har netop klikket dragten hjem og glæder mig til den kommer. Den bliver helt sikkert lækker her i vinter. Jeg har altid haft det lidt svært ved heldragter, da jeg ikke kan finde ud af, om det ligner man har smidt nattøjet på, men når jeg så ser andre med det, eller stylet med et par sneaks og ur, helt simpelt som på billedet, så synes jeg det er mega cool engang imellem. Så nu vil jeg prøve det lidt mere af selv.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 30