STUDIER MED SOL ÅRET RUNDT

ASUS ZENBOOK

asus zenbook

Indlægget er sponsoreret men 100% udtryk for min egen ærlige mening

Da jeg blev spurgt, om jeg ville teste en Asus ZenBook computer, var jeg meget skeptisk, da jeg altid har brugt apple computere og derfor ikke rigtig har sat mig ind i andre computere før. Da jeg åbnede æsken, blev jeg allerede positivt overrasket, computeren er jo både flot, slank, let og elegant. Så langt så godt.

Den var lynhurtig om at tænde og jeg var rigtig hurtigt online. Jeg bruger min computer hver evig eneste dag, flere timer om dagen. Specielt for tiden, hvor jeg sidder og skriver bachelorprojekt. Men også når jeg har været til forelæsninger på studiet og tager noter, den er ganske enkelt uundværlig for mig. Derudover bruger jeg computer hver dag, til når jeg skal se film, blogge, overføre billeder osv. Derfor er det vigtigt for mig, at den nemt starter op, ikke er langsom og ikke mindst hurtigt og nemt kan forbindes med mit kamera, mobil, fjernsyn osv. Igen blev jeg her ikke skuffet over Asus ZenBook.

Nu har jeg testet computeren i en lille uges tid og må indrømme, at jeg synes den er super lækker. Den er lydløs, hurtig og forbindes nemt med mine andre vigtige enheder. Den vejer også så lidt, at det er dejligt at have den med i en taske. Da jeg ikke har haft mulighed for at skrive på mit bachelorprojekt i word på computeren, har jeg primært brugt computeren til litteratursøgning, til at se film, blogge, være på Facebook osv. Og her får den altså topkarakter. Der har ikke været problemer for mig overhovedet og det har været helt dejligt, at have en computer der er så hurtig og helt lydløs. Det fik mig også til at indse, at min anden computer nok trænger til en udskiftning snart.

Jeg havde forventet, at min skepsis havde hold i sig, men må indrømme, at jeg virkelig er blevet positivt overrasket. Den får mine største og varmeste anbefalinger herfra og jeg er helt ærgerlig over, at den nu skal sendes tilbage igen. Men så kan jeg jo overveje, om mit næste computerkøb skulle være en ASUS zenbook.

ASUS ZenBook er af ren aluminium er utrolig elegant. Man kan vælge mellem Ceramic White, Aurora Metallic eller den klassiske Obsidian Stone med dens signaturoverflade i metal med cirkelpræg. I kan læse meget mere om computeren her, ligesom I kan se de flotte farver også.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Line

    Er den endnu ikke til salg?
    Jeg kan i hvert fald ikke finde prisen på den hvide, eller er den sølv?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDIER MED SOL ÅRET RUNDT