ASUS ZENBOOK

Påskeslukket

Hej med jer. Der er sket absolut ingenting her på bloggen i min påskeferie. Faktisk har jeg slet ikke haft computeren tændt en eneste gang. Det har været rart egentlig, men jeg har også savnet at blogge og den dårlige samvittighed over ikke at have skrevet et eneste ord på min bachelor, den har jeg virkelig kunnet mærke. Grunden til mit fravær her, på andre sociale medier og ikke mindst mit projekt er, at jeg har knoklet i lejligheden. Jeg har malet en million gange før, men havde alligevel en idé om, at det kunne min kæreste og jeg sagtens klare på en enkelt dag. Men ja, det er måske lige optimistisk nok at tro. For med afdækning, indpakning, vask af vægge, male flere gange osv. så blev det alligevel et projekt, der endte med at strække sig hele påskeferien og som stadig på ingen måde er slut. Men vi har malet alle andre rum end køkkenet og vi er ved at have helt styr på vores soveværelse. Vi har levet af rugbrødsmadder, take-away, nogle dage nærmest kun vand og andre dage alt for mange kalorier – præcis som et flytteprojekt skal være. Vi har kysset og været helt lykkelige over vores lille projekt sammen, vi har snerret af hinanden når malingen ikke ville som vi ville, vi var sultne, trængte til et varmt bad og havde maling over det hele, vi har danset og skabt os åndssvage til høj musik og planlagt alle vores fremtidsting sammen. Lige præcis som sådan et flytteprojekt skal være. Vi har prøvet at være gode til, at komme lidt væk fra rodet, få lidt sol, luft, se nogle venner og ikke mindst var vi et smut i Jylland, hvor jeg for første gang mødte svigermor og søskende.

Så påskeferien har været presset, vi har nået rigtig meget mht lejligheden, jeg har ikke nået noget som helst på mit bachelorprojekt, men det er der tid til denne her uge. Jeg har været nødt til at lægge en plan for, hvad jeg præcis skal nå denne uge. Det giver mig lidt ro i maven. Jeg har godt nok følt mig lidt presset må jeg indrømme. Men det har været en dejlig påske. Nu er jeg igen tilbage på bloggen og I kan tro, at jeg glæder mig til at vise jer lejligheden snart, når vi er på plads. Jeg tror virkelig det bliver fint.

Jeg håber I har haft en dejlig påske og nydt, at solen har vist sig lidt.

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

 • Jeg ville klikke mig ind og skrive en kommentar, men jeg kan se M har formuleret det meget klart. Jeg har også fulgt med fra sidelinjen længe både gennem de gode og meget triste dage du har haft. Jeg må bare sige, at jeg dels er virkelig jaloux (om end jeg under dig det) på det forhold du har nu og samtidig har fået troen på kærlighed tilbage. Du ser glad ud både her og på din snapchat. Det er en fornøjelse at se. Krydser for jer to:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m

  Nu har jeg fulgt din blog i noget tid – gennem dine tidligere breakups og kærestesorger og jeg må sige, at det gør mig helt glad at læse blogindlæg som disse, hvor det lyder som om at du har fundet den rette kærlighed den her gang. Det er så inspirerende at læse og det giver mig et stort håb om, at der også er en lyst fremtid forude for mig i kærlighedslivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tusind tak M. 🙂 Det har jeg virkelig også, det er vidunderligt. Og selvfølgelig er der det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASUS ZENBOOK