Smukke Norge - Skitur til Gaustablikk

25 From eBay # 5

swim

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here  |  22. here  |  23. here  |  24. here  |  25. here 

Okay sommeren er ikke helt over os endnu, det er foråret ikke engang endnu. MEN, det er jo aldrig for tidligt at drømme vel? Eller at opgradere badetøjssamlingen 😉 Jeg har kigget lidt rundt på eBay og fundet disse lækre bikinier og badedragter. Jeg håber I kan lide mine ’25 from eBay’ indlæg. De tager lang tid at lave, så I må meget gerne melde ind, om det er noget I synes er fedt jeg fortsætter med? I kan se alle indlæggene fra kategorien her, der er både bolig, børnetøj, makeup og blandede ting.

11 kommentarer

 • IDA

  Hvis man er vild med Ebay er aliexpress også noget for en. Det gode ved den side er at man skriver anmeldelser af tingene og tager billeder af det 🙂 så er det lettere at lure hvad der guld og hvad der crap!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så godt indlæg! Fortsæt endelig med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er VILD med eBay og shopper der virkelig ofte (synes min kæreste 😉). Det trælse ved eBay er bare, at man nemt kan blive slemt skuffet, når man modtager noget. Jeg kunne godt tænke mig indlæg fra dig, hvor du anmelder eller viser de ting frem, som du har købt på eBay. Det kunne være skægt at se, både når det viser sig at være succeskøb og crapkøb ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   HELT ENIG Ida.. der er virkelig guld imellem, og ogsåSÅ meget crap. Jeg laver sådan et eBay indlæg næste gang.. med både succeser og virkelig lort 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Yay, det glæder jeg mig til! 👏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebay er så fristende, for der er bare altid noget man liiige kan klikke hjem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Stadig super fedt koncept. Der gemmer sig altid noget guld til enhver smag. Fortsæt endelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke Norge - Skitur til Gaustablikk