8 boligønsker

Hvorfor jeg ikke savner at date – mine mest fucked up dates på tinder

screen-shot-2017-03-03-at-09-31-20

Forleden ryddede jeg ud i mit icloud billedbibliotek – ja sådan et har man altså, og det var jeg ikke engang klar over, før jeg konstant begyndte at få beskeder om, at nu var det fyldt og hvis jeg ønskede at fortsætte med at gemme mine vigtige billeder, så måtte jeg punge ud. Så jeg fik logget ind og til min store overraskelse lå der bare alt, hvad jeg nogensinde har haft liggende i en kamerarulle. Der var virkelig mange skærmbilleder fra min singletid, skærmbilleder af tindermænd og fucked-up samtaler. Hold nu kæft, hvor var der mange langt ude mennesker. Mange fucked up samtaler, som den ovenstående og ligeså mange underlige dates. Det fik mig til at tænke over, hvor glad jeg er for at være i et forhold – selvfølgelig ikke kun for at slippe for at date, det er klart det skal jo være med den rigtige – men fordi jeg simpelthen virkelig ikke savner at date, at all. Jeg tænkte jeg ville dele mine mest fucked-up dates herinde. Jeg deler 2 ad gangen, da det ellers bliver for lange indlæg.

1.  4- minutters daten 

Jeg havde skrevet noget tid med denne her mand. Vi havde også snappet lidt og talt i tlf et par gange, så vidt jeg husker. Han virkede sød nok, det var ikke noget der kildede nogen som helst steder, men det gjorde det meget sjældent på det stadie, hvor man endnu ikke havde mødtes, så jeg tænkte ikke mere over det. Jeg kan huske han fortalte mig, at han for nyligt var kommet ud af et 9-årigt langt forhold og det gjorde jeg var lidt i tvivl om jeg overhovedet kunne overskue at involvere mig i dét, men han forsikrede mig om, at han var videre. Fint nok, tænkte jeg, det var jo heller ikke rigtig noget jeg skulle blande mig i. Jeg sad og læste til eksamen i perioden vi talte og jeg kan huske jeg skulle til eksamen en tirsdag og søndagen, to dage inden, der ville han gerne mødes. Jeg havde forsøgt at skubbe det til efter eksamen, men han pressede på ‘du skal jo ud og have noget luft og en pause uanset hvad’ og til sidst gav jeg mig.

Han boede i Roskilde, men havde bil og jeg brugte den tid man nu bruger på at gøre sig lækker og klar til date og så havde jeg en aftale med min veninde efter jeg skulle se ham, så jeg lige kunne vende den over en kop kaffe med en jeg kender. Jeg havde fortalt hende at daten og jeg skulle mødes kl. 15 og så ville vi nok gå en tur en times tid og få en kop kaffe før jeg kom til hende. Min dørklokke ringede kl. 15 præcis og jeg kom ned til ham. Vi gav hinanden et kram og gik 200 meter ned af min gade. Han kiggede ikke rigtig på mig og pludselig siger han ‘er der et toilet i nærheden, jeg er lige ved at pisse i bukserne’. Øhm okay, så er det i hvertfald også sagt og jeg siger ‘altså der er en café lige derovre som..’ og inden jeg når at sige sætningen færdig siger han ‘nej det er ligemeget, jeg gør det derhjemme’. 4 minutter senere stod vi foran hans bil og han sagde ‘jamen så vil jeg køre hjem, tak for en hyggelig eftermiddag’.

W H A T!? Eftermiddag? So many questions. Hvorfor havde han ikke tisset af inden han kom? Han kom hele vejen fra Roskilde og havde tvunget mig ud fra min eksamenslæsning for at gå tur, og så gider han ikke engang gå tur? Syntes han jeg var mega grim og nederen lige pludselig? Sagde jeg noget forkert? Fortrød han fordi han savnede sin eks? Wtf. Jeg var virkelig mundlam, jeg mener det når jeg siger der gik 4 minutter – 240 sekunder. Jeg havde nemlig sendt en snap til min veninde lige inden jeg gik ud og 4 minutter senere sendte jeg hende en snap med daten var overstået. Vi gik honestly kun ned for enden af min gade, og tilbage igen. Jeg sagde til ham ‘øh ja.. jamen så kom godt hjem til Roskilde igen’.

Det er den korteste date jeg nogensinde har været på. Jeg sendte ham en besked efterfølgende, jeg blev faktisk lidt sur. Nu havde jeg taget tid ud til det, gjort mig klar til date og han kom hele vejen fra Roskilde til Nørrebro, for at gå ned for enden af vejen med mig og tilbage. Det kan godt være han ikke følte den, på trods af det også havde været utrolig hurtigt at dømme dét, men fair nok, men af respekt kunne man da lige gå en 20-30 minutters tur sammen i det mindste, det dér var bare sygt underligt. Han svarede at der intet var i vejen, han skulle bare virkelig pisse, og så ville han bare gerne lige se mig.

Jeg syntes det var en underlig date, og skyndte mig hjem til min veninde og brugte timerne med hende i stedet. Da han nogle dage senere spurgte om vi ‘skulle gentage succesen’ måtte jeg svare ham at jeg på ingen måde syntes om de 4 minutter det havde været en succes, og der derfor ingen grund var til at gentage det. Men jeg ønskede ham held og lykke på hans vej og så eller hørte aldrig fra ham igen.

Det lyder måske ikke slemt, han gjorde jo som sådan intet grimt eller underligt, men det var alligevel en af de dates jeg den dag i dag husker, som værende ret underlig.

2. Jydeklovnen

Denne her date er stadig en af de mest fucked up jeg har været på. Ærligt. Jeg havde matchet en mand på tinder og igennem et halvt år tror jeg havde han forsøgt at få mig med i byen i de weekender han var i Kbh (han boede i Jylland) men jeg gad ikke. Han skrev kun sent om natten om vi skulle mødes og det skreg bare han var en fuckboy. Desuden datede jeg i perioden, så det var sådan. Men pludselig skriver han, at han er flyttet til Kbh og om vi skal gå på en rigtig date. Jeg havde allerede stemplet ham som en fyr, der slet ikke var noget for mig. Han virkede som om han var enormt glad for sig selv, på den rigtig ufede måde, men jeg besluttede mig også for, at give ham en chance. Jeg anede jo i virkeligheden ingenting om ham, så det var også lidt tarveligt at dømme ham.

Han boede ret tæt på mig og vi mødtes ved ham. Vi havde aftenen forinden talt en time i tlf, og vi havde haft den fedeste samtale, grinet og snakket. Jeg glædede mig faktisk lidt til daten. Vi mødes foran hans dør og går direkte til café castro, som ligger på Nørrebro, hvor vi havde aftalt at drikke en kop et-eller-andet. Vi når kun at komme ind ad døren og jeg går mod skranken, så vender jeg mig om og ser han er på vej ud derfra igen. Det var så underligt og jeg gik selvfølgelig efter ham og tænkte han måtte kende nogen derinde, han ikke kunne overskue. ‘Hvad så?’ siger jeg og smiler og han svarer ‘der var alt for mange ikke-danskere derinde, det kan jeg slet ikke overskue.. vi finder et andet sted’. Omg. Jeg kunne helt seriøst slet ikke overskue sådan et menneske kunne jeg mærke, men siger så, at vi er mange forskellige mennesker på Nørrebro, så det er da lidt svært at undgå. Så begynder han ellers med historier om, hvordan hans første tid i Kbh har været og hvordan den ene ‘perker’ (ja, det var altså hans ord) efter den anden havde overfaldet ham eller talt grimt til hans veninde og forsøgt at stjæle deres cykler. Jeg synes han var SÅ dum at høre på, men da vi allerede havde fundet den anden café vi ville gå ind på, tænkte jeg at nu gjorde jeg det, så kunne jeg i det mindste få oplevelsen ud af det. Og det skal jeg lige love for jeg gjorde.

Da vi kom ind på cafeen (Taxa, en skide hyggelig café som ligger på min gade, altid fyldt med mennesker) bestilte vi en kop varm chokolade med skumfiduser hver. Det første han sagde var ‘du har da lidt anderledes hår end på dine billeder’ og jeg tænkte ikke mere over det, da mit hår blot var blevet klippet et par cm nogle aftener forinden. Men derfra kommenterede han alt på mig, både  godt og total underligt og upassende ‘jeg kan se du har en lilla BH på, er den matchende med dine trusser?’ – ‘nå du har rigtig valgt en løs bluse i aften, er du ked af din krop?’ – ‘du har nogle enormt høje kindben, det er så flot og dine øjne er kæmpestore’ – ‘jeg synes du virker lidt større end dine billeder, kan det passe? Altså også noget højere’ – ‘er du mest til sneaks eller hvordan, jeg kan nemlig godt lide lidt feminine kvinder’ osv. osv. osv. Der kom så mange upassende kommentarer og pigerne ved bordet ved siden af os kiggede flere gange hen og har helt sikkert tænkt deres. På et tidspunkt kigger jeg rundt og tænker, at nogen filmer det her og tager pis på mig. Han begynder at fortælle om ekskæresten han havde haft kærestesorger over i over 3 år. Hun havde fået en ny kæreste og til en fest havde de begge været og de var endt ude i bagagerummet af en bil, hvor de havde haft ‘det bedste og vildeste sex nogesinde’ selvom hun havde en kæreste. Han fortalte mig hvordan hun havde de mest ‘lækre patter’ og så fandt han hendes instagram frem, så jeg kunne se hende. Her viste han mig så billeder af hende mens han fortalte om deres forhold, sexliv og hendes lækre krop. På et tidspunkt fortæller han mig hun har et ar på maven, som han det første lange stykke tid slet ikke kunne leve med, da han gik efter det perfekte og han fik direkte kvalme over det, men at han nåede at vænne sig til det ‘så jeg er faktisk også rummelig, på trods af jeg har høje krav og standarder’. Gisp!

Det var simpelthen så upassende og underligt, og heldigvis er jeg god til at rumme den slags situationer, så han havde bare syntes det var SÅ god en date og jeg var mega sjov og cool. Jeg var så udmattet da vi rejste os og skulle til at gå. Han gav mig det vildeste elevatorblik op og ned flere gange mens jeg tog jakken på og jeg får sagt ‘hvad så nu.. hvad har du nu at kommentere på’ og han svarer at mine bukser er ret sjove og han ikke rigtig kan fornemme om jeg har flotte ben indenunder, hvilket er en skam. Jesus christ. Han sagde han var ret glad for sit udseende, fordi han lignede Brad Pitt så meget, så det var ikke svært for ham at score. Her måtte jeg altså lige pille ham lidt ned igen, og sagde hurtigt ‘Ha, hvorhenne?’ og han sagde at hvis jeg ikke kunne se det var jeg da også den ENESTE (og nej, han lignede ham altså ikke. Der var ét billede på hans instagram med den rigtige vinkel, det helt rigtige lys og skygger i hans ansigt, hvor man måske en LILLE SMULE kunne se FÅ ligheder. That’s it). Da vi kom ud derfra fulgte han mig hjem og spurgte om han ikke skulle med op og se mit lilla undertøj. Nej tak, blev det selvfølgelig fra mig og jeg sagde jeg bare skulle op i min seng og sove ‘jeg gad da også godt at ligge ovenpå dig og sove’ HEJ HEJ! Som sagt er jeg god til at rumme de situationer, så han har virkelig følt vi havde god kemi og det var gået godt og han ringede ligeså snart han var kommet hjem. Jeg tog den ikke så han skrev at dét skulle vi altså gøre igen.

Jeg måtte lige sove på den over natten og skrev så tilbage at jeg på ingen måde følte der var kemi og at han slet ikke var min type. Desuden følte jeg han lignede Brad Pitt SÅ meget at det ville blive underligt for os, hvis vi skulle stoppes på gaden og give autografer konstant, fordi folk tog fejl af de to 😉 Jeg ønskede ham ligeledes held og lykke i jagten på den ‘perfekte’ kvinde og takkede for den varme kop chokolade, som han trods alt betalte (selvom han havde flirtet med tjeneren da han betalte, og fortalt hende, hvordan jeg havde søbet hele bordet ind i flødeskum, så det var han ked af på mine vegne). Altså.

______

Jeg deler gerne flere datinghistorier, hvis det er sjovt at læse og I må endelig skrive om sjove/underlige dates og oplevelser eller bare samtaler som I har haft her i kommentarfeltet. Jeg synes det er skide sjovt at læse

35 kommentarer

 • Sofie

  What the actual fuck er det eneste jeg kan sige. Er målløs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Line
  Først og fremmest virkelige sjove historier!
  Blev dog lige nødt til at kommentere på den første. En tanke kunne være at han har crohn, en sygdom hvor man simpelthen ikke kan styre hvornår man skal på toilettet. Det sker fra det ene sekund til det andet. Han har måske sagt pisse, fordi det andet var for flovt, og måske ikke det bedste førstehåndsindtryk på ens første date, hvor man i forvejen er nervøs. Kender flere med den sygdom, og den er faktisk mere udbredt end man regner med.
  Det var ihvertfald en mulig forklaring 😉
  Forsat god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg hører om Jydeklovnen, kan jeg kun tænke på “Elitedateren” fra Julie og Jespers Generation SoMe! Åh Gud 😀

  litcomprime.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   hahah ja. det er vi mange der har tænkt 😉 han var virkelig også den type..!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja!! Jeg sad og tænkte det samme! Så sjovt! Del endelig flere af de historier. Det er fandme sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hahaha, FLERE af sådanne historier! :DD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   haha 😀 jeg har en del, så det skal der nok komme..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hahaha hvor er det sjovt!! Og ret skræmmende 😉 Gerne flere af sådan nogle historier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja det er lidt skræmmende,men de typer findes .. 🙂 Jeg skal nok dele flere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ace

  HAHAHAHA!! Omg- det er som taget ud af en dårlig film, ham Jydeklovnen… Hold kæft en spade :’D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  virkeligt godt fortalt- så sjovt at læse jeg har underholdt i alle de minutter jeg brugte på at læse om dine dates…

  jeg tænker bare: hold da op hvor har du klasse! så sød du er! hvis jeg havde oplevet det- havde det tæret så meget på min energi at jeg skulle sove i flere døgn efter- my god findes der virkelig sådanne mænd derude??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   hahaha tak :)Jeg var også ret bombet efter, men tager det som en oplevelse og en god historie. Og ja, der findes sådanne mænd, jeg har desværre (eller måske heldigvis) flere af den slags historier..:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jaaaa mer mer mer! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Ham jydeklovnen er da SoMe´s elitedater gange 1001 Ej hvor vildt! TÆNK at du holdt ud hele daten igennem.. Puha.. Det datingmarked er for skørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja han er virkelig.. jeg troede fandme heller ikke på det da jeg sad i det 😀 Men det er jo godt jeg holdt ud – så kan I få historien nu jo 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fuck det er sjovt! Flere af dem 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Haha! Åh som en pige (kvinde?) i et forhold, der aldrig har været en del af Tinderjunglen eller det store datemarked er det her simpelthen fantastisk underholdning!

  Og forfærdeligt på samme tid jo, men i hvert fald et godt sikret grin i eksamensskrivningen. Tak for det, Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Haha ja du skal være glad for du slipper for tinderjunglen (selvom der kommer mange sjove historier ud af det også) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  OMG!!!! Den sidste af de to er alligevel den vildeste! Shit du er tålmodig! Han lyder lidt som elitedateren i dr3’s SoMe 😂 Min feministiske side havde ikke holdt ud i mere end 5 minutter, så havde han fået sparket! MEN det er også kun fordi jeg er blevet ældre. Havde jeg været 17-18 år havde jeg nok desværre fokuseret mest på at være ‘perfekt’ i hans øjne – for det er jo tydeligvis en fyrs beslutning hvorvidt man er det!

  Jeg er glad for, at jeg både er blevet ældre (ja sgu) og nu har været sammen med det samme dejlige hankønsvæsen i 6 år 😊😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   AHAHHAHA SÅ MEGET elitedateren i SoMe 😉 Ja jeg er også glad for jeg har fundet mig en rigtig dejlig mand at tilbringe livet med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Puha, det lyder mere ubehageligt end noget andet! Men siger da noget om, at hvis ens mavefornemmelse siger, at det er en dårlig idé, så skal man ikke prøve at være ufordømmende i datinglivet.. arg, ham den sidste, det lyder til, at han havde fortjent en flad mere end noget andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Helt enig Helene. Jeg skulle have fulgt min mavefornemmelse, men tænkte ‘giv nu folk en chance’ 🙂 Det skulle jeg ikke have gjort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Oh my goooooood, tænk at der findes drenge/mænd som nr 2……????!!!!!!!!!! Hahah henfald besked du sendte ham bagefter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej! Nej, nej, nej. Jeg er seriøst flov på mit køns vegne. Hold nu op, for et par narrehatte! Tænk at mænd (især Jydeklovnen) kan være så…… ja. Jeg mangler ord! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   hahah enig.. der findes virkelig nogle sindssyge mænd (og kvinder også) 😀 .. heldigvis er der også de rigtig søde imellem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Oh my god 🙈 Ej nogle sjove historier! Men ååh hvor er det bare et sumup af hvor træt jeg selv er af at date…har hold en laang pause fra det, haha. Men for real, hvor er alle de gode mænd der kan finde ud af at opføre sig ordentlig henne? Shit, hvor jeg håber jeg snart støder ind i een…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jeg havde det også sådan i en periode – HVOR er de mænd!! Men de findes altså – også på tinder, det kan jeg skrive under på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Hahahha, nej altså hvor er det tragisk komisk. Jeg elsker det. Kom endelig med mere!! Du er så sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Sjov læsning, tak 😀 Har selv været der. Mit råd er, vær kritisk i hvem du virkelig vil gå ud med, ellers ender det med tidsspild og unødvendige oplevelser. Date aldrig en du egentlig ikke føler, at der er noget i første omgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   tak 🙂 Det er et godt råd! Jeg har heldigvis fundet manden i mit liv og vi har været sammen i over et år, men derfor kan det være sjovt at dele de historier alligevel og jeg er helt enig i dit råd :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 boligønsker