Opskrift på juleaften 2017

Boligting med 20%-50% rabat

bolig

1. here  |  2. here  |  3. here  | 4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here

Jeg håber I kom godt igennem den dejlige julemad og de mange gaver igår. Jeg selv spiste en pizza og så tøsefilm med Ellie. Nu er der en uge til vi flytter. Jeg ved godt jeg har skrevet det en del gange herinde, men det er også bare så vildt for mig at tænke på. Jeg kigger meget på boligting og planlægger alle mulige nye ting jeg skal have til lejligheden. Ellos er et af mine yndlings bolig-shoppe-steder og da jeg lige fandt et hjørne af deres boligafdeling med op til 50%, så måtte jeg lige støvsuge den. De 9 ting herover er nogle virkelig fine ting, og selv er jeg meget på at købe 2,4 og 5. Kender I nogle gode boligsider med noget udsalg nu? jeg tænker januarudsalget starter snart og jeg vil meget gerne have gode tip til boligsider med lækre ting, hvis I kender nogle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på juleaften 2017