8 ugers Challenge OG en præmie til jer

Dagens tip – fantastisk antirynkecreme på budget

p1010019

Cien anti wrinkle q10

For et par måneder siden stod jeg foran spejlet på mit nye, store badeværelse, og kiggede på mig selv. Det er et kæmpestort spejl, med nogle meget skarpe spotpærer ovenover. Pludselig kunne jeg se nogle fine linjer henover min pande, eller hvad jeg kaldte rynker. Det gav mig en lille smule panikfølelse fordi det igen mindede mig om min alder og alle mine tanker om børn f.eks. Det kan I læse mere om I indlægget her.

Det resulterede i, at jeg straks måtte online og søge på rynkecremer. Jeg har aldrig troet på effekt i rynkecremer og jeg tror egentlig stadig ikke helt på det. Men jeg søgte alligevel, og de fleste steder bliver det da også konstateret, at den slags ikke virker meget bedre end en helt almindelig fugtighedscreme. Der var dog alligevel et par cremer, som skulle have en synlig effekt. Jeg fandt en serie, som jeg besluttede mig for jeg skulle købe. Efter lang tids søgen måtte jeg konstatere, at denne serie ikke sådan lige er til at få fat i på nogle webshops, hvorfor jeg måtte i gang med at gennemsøge Amazon. Jeg fandt alle de produkter jeg skulle bruge, men fra forskellige sælgere og lande og portoen endte med at blive over det dobbelte af totalprisen, og så ville jeg stadig ikke vide mig sikker ift. told. Så jeg besluttede mig for, at det alligevel var for dyrt og omfattende.

Jeg kiggede videre og faldt så over en rynkecreme, der er kåret i TÆNK test, som den bedste. Eller den næstbedste. For nogle år tilbage godt nok. Jeg besluttede mig for at prøve den af og derfor må jeg simpelthen anbefale jer den. Jeg har brugt den i en lille måned nu. Det var en lang intro for det, som jeg egentlig vil skrive, nemlig hvor fantastisk den creme er. Jeg har købt både dag – og natcremen og den er virkelig anbefalelsesværdig. Jeg har prøvet mange cremer, olier og forskellige slags serum efterhånden, flere af dem hører helt sikkert også til mine yndlings. Men dissse fra lidl placerer sig altså blandt nogle af mine ultimative favoritter. Det bedste af det hele er, at ALLE kan være med rent økonomisk, de koster nemlig kun 30 kr. og kan købes i Lidl. Om de har den store effekt på rynker/fine linjer ved jeg ikke, men det er en virkelig lækker creme og jeg kan kun anbefale den. Den er helt ideel, ikke for let og vandet, ikke for tyk og fedtet, men den helt rette konsistens. Den trænger let ind i huden og efterlader den blød og lækker.

1 kommentar

  • Eva Skovgaard

    Lyder lovende, har da givet mig lyst til at prøve cremerne. Synes ikke jeg sætter så meget til ,da de jo er meget rimelig i pris.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ugers Challenge OG en præmie til jer