Første uge på IF

Anden uge på IF – tør jeg fortsætte?

Nu har jeg ikke blogget om min anden uge på IF, som faktisk sluttede sidste uge. Jeg har nemlig brugt en del tid på at researche og tale med forskellige om, hvad der er det rigtige. På min første uge på IF, begyndte det at nive i mit underliv, min urin (sorry for detaljer) var grumset og med små hvide flager. En urinprøve viste infektion og jeg fik en 3-dages kur til at tage det. Om mandagen var det stadig ikke væk (stadig niv i underliv og atypisk urin) og jeg tog til min egen læge som kunne se jeg stadig slog ud i min urin (blod, hvide blodlegemer osv.). Hun gav mig ingen medicin, men dyrkede prøven. Fredag fik jeg svaret: “blandningsflora” dvs. lidt forskellige bakterier. Hun sagde dette ikke nødvendigvis ville give blærebetændelse, men jeg kunne komme ind med en ny prøve, hvis det fortsatte. Det fortsatte og jeg begyndte i uge 2 af min IF også at have enormt oppustet mave, hvilket undrede mig, fordi jeg drak vand hele dagen, og spiste sund, varieret mad om aftenen. Jeg talte med forskellige om IF, og huskede på nogle af jeres kommentarer om, at det havde rodet med jeres hormonbalance på en måde, som tog længe at komme over efterfølgende.

Jeg begyndte at tænke, at min krop måske forsøgte at fortælle mig, at denne her tilgang ikke var for mig. Med tanke på min alder og mine planer om en lille baby indenfor en overskuelig fremtid, så begyndte jeg at tvivle på, at en 20:4 tilgang er det rigtige for mig. Jeg syntes det var virkelig fedt på IF, jeg havde mere energi og overskud, og det gav mig glæde at lave sund og lækker aftensmad, ligesom jeg ikke skulle bruge lang tid på en masse planlægning af mad i løbet af dagen, så det er ærgerligt, at jeg må stoppe. Det gjorde også nemmere at styre mit kalorieindtag, uden jeg behøvede at holde rigtig øje med det. I sidste weekend forsøgte jeg med mad fra morgen til aften og min niven i underlivet og den grumsede urin blev faktisk bedre. Jeg overvejer nu om jeg skal have et spisevindue fra 12-20 eller om jeg helt skal droppe det med et fastevindue at all? Jeg ved der findes mange måder at tabe sig på og være sund, men IF giver en masse sundhedsfordele, som jeg gerne ville prøve for min krop. Det skal ikke være for enhver pris at tabe sig, det vigtigste er jeg passer på min krop, og hvis IF ikke er det rigtige for mig, så skal jeg bare gøre noget andet.

Jer der skrev i mit sidste indlæg, at I har prøvet det, vil I ikke komme med jeres erfaringer med IF? Jeg er lidt på bar bund.

 

OBS. Jeg har nu spist normalt (altså ikke periodisk faste) i over en uge nu, og har stadig samme underlivsproblemer. Derfor må jeg konstatere, at det intet har med IF at gøre, men jeg tager til lægen igen og får lavet en ny prøve. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge på IF