Inspirerende mødre: Mød Rebecca og hendes 3 børn under 2 år

Badeværelsesopgradering

Jeg vil gerne friske mit badeværelse lidt op. Der er som sådan ikke meget jeg kan eller skal gøre, men der er nogle ting jeg gerne vil ændre, for at give det et frisk pust. På en måde virker det rodet, så jeg har kigget på inspiration og er kommet frem til jeg vil have nye håndklæder (dem vi har nu er i forskellige blå farver, og jeg synes ikke de er pæne), et par planter (og meget gerne jeres råd til HVILKE planter der kan tåle at stå på et badeværelse, hvor der ikke kommer naturligt lys ind), nogle kurve og andre opbevaringsmuligheder til de hylder der i forvejen er… og så måske et lille tæppe og nogle pynteting. Jeg har lavet et budget på 500-1000 kr. som jeg vil forsøge at pifte mit badeværelse op med. Måske det er lidt optimistisk, men jeg vil forsøge at holde mig nognelunde indenfor budgettet. Så jeg kommer til at lave et før/efter indlæg, hvis nu der skulle være nogen der mangler lidt inspiration. Jeg har egentlig noget med alle rum i min lejlighed, jeg synes trænger til en upgrade, så nu tager vi lige et ad gangen, og badeværelset er det, der kræver mindst (fordi det er det mindste rum). Jeg har samlet lidt inspiration herunder, men I må endelig smide jeres inspiration i kommentarfeltet, hvis der er nogle fede steder at shoppe ting eller gode inspirationssider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirerende mødre: Mød Rebecca og hendes 3 børn under 2 år