Hair hair hair

en fantastisk opdagelse

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  | 7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here

Kender I det, når man har taget fuldstændig fejl af en butik/mærke/webshop? Det gør jeg i hvertfald. Jeg har altid troet, at Ilva var sådan noget kedelig indretning, som passede bedst til pensionisthjem. Intet galt i dét, men jeg har bare altid tænkt, at den stil Ilva havde, var sådan noget jeg ikke kunne lide. Men jeg skal da lige LOVE FOR jeg har taget fejl. Jeg er for tiden på udkig efter en seng, og det er en længere proces. Jeg faldt over noget udsalg på Ilva og ville lige tjekke deres senge ud. Efter jeg havde kigget på sengene, kiggede jeg lidt rundt på, hvad de ellers kunne byde på, og pludselig fandt jeg mig selv dybt begravet i en meget lang ilva-ønskeliste. Tænk engang, jeg har aldrig vidst, at de havde SÅ meget lækkert at byde på. Måske jeg bare er håbløst bagud eller fuldstændig har misforstået det, men jeg er altså ret stor fan af Ilva nu og jeg vil derfor lige dele nogle af de ting, som jeg meget gerne ville eje! Udover alle de fede ting de har på deres hjemmeside, så har de også deres ‘inspirationsside’ og de har nogle virkelig gode, inspirerende billeder. Det lyder helt som en reklame for Ilva, det er det altså ikke, jeg er bare virkelig overrasket over, hvor mange virkelig lækre ting de har.. og over, hvor skævt et billede jeg har haft af dem. Flere af tingene på kollagen er på udsalg, og jeg kunne virkelig godt tænke mig den daybed og vitrineskabet og og og..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair hair hair