Når man ikke rigtig er skruk..

Januarudsalg 2019 – Træning


1.
here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here

For mange er januar lig med nytårsforsætter i træningsafdelingen. Jeg selv træner også, men det er nu ikke kun et nytårsforsæt. Jeg synes det tøj jeg træner i lige nu er mega kedeligt, det er bare sort, og selvom jeg ikke er der for at imponere nogen overhovedet, så er der bare noget ved, at træne i noget lækkert og flot træningstøj. Jeg føler mig i hvertfald endnu mere motiveret til at træne. Så jeg vil gerne have noget mere lækkert og også farverigt træningstøj og sko fremover. Jeg har fundet nogle forskellige steder med tilbud, som jeg håber I kan få noget ud af. Alle de ting på kollagen som er fra Ellos er på udsalg, og lige nu kører de med YDERLIGERE 20% rabat på udsalgsvarerne og så er der fri fragt, så man kan altså virkelig lave nogle gode køb. Jeg har 3 kollager mere med lækkert træningstøj på mega udsalg, men det bliver simpelthen for langt, hvis jeg skal skrive det hele i ét indlæg. Så det kommer i nogle andre indlæg.

Igennem hele januar deler jeg udsalgsshoppingindlæg i forskellige kategorier (bolig, træning, tøj til hende, ham, børn etc.) I kan læse dem alle her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke rigtig er skruk..