Hvad er hjem for mig.. og hvad med fremtiden?

Vejen til målet – ny instagramprofil

Mattis og jeg har lavet en instagramprofil. Sammen. Det er helt nyt og en idé, der kom til mig midt om natten, og så kunne jeg ikke slippe den morgenen efter. Mattis og jeg har begge to nogle mål omkring vores sundhed, nogle individuelle mål men også nogle fælles mål. Vi bor sammen, spiser sammen og træner sammen, så jeg fik idéen om, at gøre det endnu mere til et fælles projekt, hvor vi kan dele vores rejse mod vores mål med hinanden og med jer, der har lyst til at følge med. Idéen er, at uanset om folk vil følge med eller ej, så kan det være et projekt til os selv, som først og fremmest skal være motivation til os selv og hinanden, et sted vi kan dokumentere vores rejse og dele alt fra en hverdag, hvor vi forsøger at nå vores mål og leve sundt. Vi kommer til at dele vores personlige mål og de sejre og udfordringer vi har omkring det, vi deler fælles mål om en hverdag vi gerne vil leve overordnet sundt, vi deler opskrifter, anbefalinger til sundere og lækre take-away alternativer til alt det snask vi selv er så glade for, vi deler billeder af os selv, vores træninger, udvikling, delmål, hvordan vi træner og spiser på rejser osv. osv. For os er det at leve sundt ikke kun at spise grønt og træne, et sundt liv er også et liv med plads til en aften på sofaen og 1 kg bland-selv slik, dage, hvor man ikke får gået sine 10.000 skridt og dage med plads til brød og sovs. Den del vil også blive en del af vores instagramprofil. Fordi jeg elsker at tage billeder og godt kan lide det er lidt æstetisk lækkert at se på, vil der også være lidt fokus på profilen bliver lækker og indbydende, men det er dog vigtigst med budskabet i billederne, og det vil derfor altid være dét, der kommer i første række. Der vil derfor ikke blive sorteret billeder fra fordi de ikke passer ind i et perfekt farvetema, er for mørke eller andet, målet er til hver en tid at dele vores rejse/liv i så ærlig en udgave det er muligt. Både for eventuelle følgeres skyld, men i særdeleshed også for vores egen. Vi vil overordnet leve sundt, vi har nogle mål som er mere kortsigtede (tabe sig x antal kilo/kunne løfte x antal kilo i squat, bliver tilfreds med sig selv osv.) men også nogle langsigtede mål, livsvarige faktisk, om en livsstil vi gerne vil have og kunne leve både nu, når vi får børn og når vi bliver gamle. Vi vil bruge profilen til at kunne kigge tilbage og se vores udvikling, bruge det til at motivere hinanden, os selv og måske jer. Vi håber rigtig meget I har lyst til at følge med, vi er hverken eksperter i træning eller kost, men vi er et helt almindeligt kærestepar, som har nogle mål vi gerne vil nå, og vi vil rigtig gerne gøre det sammen. Vores opskrifter vil altid være mad, som er relativ simpel og økonomisk at lave, man skal ikke ud og købe 100 ingredienser, for at lave noget meget smukt og specielt. Vi er begge to meget glade for mad, både alt det sunde og det mindre sunde (som til tider fylder lidt for meget), men vi er sikre på, at sammen kan vi nå vores mål og finde ud af at leve den livsstil som gør os både sundest og gladest indeni og udenpå. Vi håber at vi med vores nye lille instagramprojekt finder endnu større motivation, og håber også på vi kan både dele og modtage gode råd og få nogle rigtig gode ‘snakke’ med andre i samme båd. Vi vil komme meget mere ind på, hvad der er vores mål på profilen.

Hvis I har lyst til at følge med hedder vores instagram the_healthy_duo
… og hvis I selv har en profil vi ville få glæde af at følge, eller I kender nogle inspirerende profiler, så skriv endelig 🙂

6 kommentarer

 • Det er vildt hyggeligt at være fælles om en profil – det er vi også (ligesom på vores blog) og der er skægt at se hvad den anden har lagt op, og hvilke sjove ting, hun finder på i storys – samtidig følge vi også de samme mennesker og det er også hyggeligt at kunne hyggesnakke om det, og få inspiration af den andens valg af profiler😀💓

  – A @venterpaavinblog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ah hvor fedt, ja det er SÅ hyggeligt.. jeg glæder mig også til det lille ‘projekt’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hyggeligt!
  Jeg følger allerede med 🙂

  Har du overvejet at lave et indlæg om det at bo sammen med sin kæreste? Nu skriver du det her med at I både bor, spiser og træner sammen. Hvordan forebygger man gnidninger? Og hvordan giver man hinanden plads når man bor sammen?
  Min kæreste og jeg har netop talt om at flytte sammen, og jeg har aldrig prøvet bo sammen med nogen før, så jeg er så nysgerrig på hvordan jeg får det til at gå så godt som overhovedet muligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hvor hyggeligt du følger med 🙂

   Ja det vil jeg gerne lave, det er da en god idé til et indlæg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Sikke en god ide. Det tror jeg kun er med til at højne motivationen 🙂

  Hvad med jeres tidligere konkurrence? Den hvor i talte point? Hvad er der blevet af den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tak, og ja, det tror og håber jeg også. Jamen vi klarede den ikke skide godt, men det af den vi klarede vandt Mattis 🙂 Det var dog aldrig vellykket nok til at dele, som vi ellers havde lovet. Så nu gør vi det på instagram i stedet, det tror jeg bedre vi kan finde ud af, og der kommer helt sikkert også nogle interne konkurrencer også – for vi elsker at konkurrere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er hjem for mig.. og hvad med fremtiden?