Typerne du møder på en date

Sukkerfri februar (og en masse lækkert træningstøj+tilbehør)


1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here

Mattis og jeg har besluttet os for, at have en challenge sammen hver måned. I februar måned er det ‘no sugar challenge’ og al slik, sukker, is, chips, kage osv. er FORBUDT. Frugt er dog tilladt, selvom jeg ved det for nogen er AL SUKKER der er udelukket, OGSÅ det i madvarer. Sådan er det dog ikke her. Hvis I har lyst til at følge med i dén challenge, er det på vores fælles instagramprofil. Derudover har vi et mål om 200 træninger i år 2019. Det går noget bedre for Mattis, som aktuelt er på 20 træninger, hvor jeg ligger på 11 træninger indtil videre. Så der skal lige skrues endnu mere op for det, hvis jeg skal have en chance for at nå det. Anyway, vi kommer til at dele alle vores mål og challenges inden længe, så måske I vil være med på det, så vi kan følges :)? Derudover har Mattis og jeg i dag lige købt en masse ting til træning. Jeg har købt nyt træningstøj og Mattis har købt proteinpulver, kreatin og BCAA. Lige nu får man en gratis pre-workout på 200 gram med hindbær, til en værdi af 160 kr. ved køb på bodylab, hvor vi køber vores proteinpulver osv. Ikke dårligt. Jeg har samlet et par kollager med lækre ting, nogle af dem har jeg netop selv klikket hjem og glæder mig til det kommer, og det meste af det er på udsalg.

 

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here |  14. here  |  15. here

 

1 kommentar

  • Mathilde

    Hej Line.
    Hvorfor er slik, is, kage, chips mv ikke madvarer?
    Og hvordan kan det være, at I ikke må spise chips, når der ikke er sukker i chips? 🙂 glæder mig til at høre mere. Kh Mathilde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typerne du møder på en date