8 fine kjoler under 400 kr.

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here   8. here

Om 3 uger skal jeg til en af mine bedste veninders bryllup, og derfor har jeg de sidste par uger ledt efter den helt rigtige kjole. Den er nu på plads (I kan se den på min instagramprofil) men i min søgning kom jeg forbi mange rigtig fine kjoler. Jeg tænkte derfor at samle en del af dem i nogle indlæg, der er både de rigtig festlige, de sommerlige og dem der kan det hele. Her har jeg samlet 8 fine kjoler, som allesammen koster under 400 kr. Jeg kommer til at dele lidt flere af dem jeg fandt i min søgning på den rigtige, også nogle i den lidt dyrere ende. Det kan være det kan bruges, hvis I er andre der skal til bryllup/fødselsdag eller hvad det nu må være.

2 kommentarer

 • Åh, der er mange, der skriger på at komme hjem i mit klædeskab 👀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jamen der er SÅ mange fine.. de fleste koster heldigvis kun mellem 200-250 kr. Så det retfærdiggør vel lidt, at man køber et par stykker, ikke 😉 .. også selvom man har aftalt shoppestop med sig selv 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om 40 i feber, fejlagtigt aflyst ferie til Bali, et indlæg jeg har taget langt tilløb til, en lille baby.. (og verdens længste titel på et indlæg)