Afhængig af sociale medier og en pause

Noget om 40 i feber, fejlagtigt aflyst ferie til Bali, et indlæg jeg har taget langt tilløb til, en lille baby.. (og verdens længste titel på et indlæg)

Jeg ligger lige nu med 40 i feber og kan stort set intet indtage, udenfor skiftevis hagler og sner det, og så titter solen frem en sjælden gang imellem, det matcher meget godt min tilstand lige nu. Det er også det der bliver anledningen til igen at få blogget. Som jeg skrev i mit seneste indlæg har jeg haft en længere periode, hvor jeg har taget en pause fra sociale medier, efterfulgt af en længere periode, hvor jeg følte mig nærmest afhængig. Det har været godt og tiltrængt, og jeg har faktisk nydt at være foruden (har selvfølgelig tjekket instagram og facebook, men jeg har ikke delt meget mere end et enkelt billede de sidste måneder). Men nu savner jeg at skrive, at dele, at lave kollager osv. Jeg føler ikke længere et pres over, at mine læsertal skal ramme noget præcis, at jeg skal dele indlæg hver dag, eller billeder på instagram. Jeg deler det jeg har lyst til, ligeså tit det giver mening. Jeg har flere indlæg jeg gerne vil dele, men særligt ét indlæg har jeg taget tilløb til at skrive i et halvt år nu. Jeg synes stadig det er hamrende angstprovokerende og jeg er stadig i tilløbsfasen, men jeg er også nået dertil hvor jeg ved, at jeg gerne vil dele det. At få lige netop de ord og tanker ned på skrift og dele dem herinde.

Den sidste tid er mere eller mindre gået med det den plejer, arbejde og weekendhygge. Det er egentlig lidt vildt, hvordan hverdagen bare går med det samme. Jeg har jo ikke det helt store at berette om, for tiden går jo bare med det den plejer. Men det er nu ikke fordi det er kedeligt, jeg trives fint på jobbet og vi laver hyggelige ting i weekenden. Et par overskrifter herunder med de ting som er sket de sidste måneder

 

Bali er aflyst
Vi skulle have været 2 uger til Bali i starten af juni, men det skal vi ikke alligevel. Grunden til det, er virkelig langt ude, men ikke desto mindre sådan det er. Jeg er kommet til at aflyse vores flybilletter i januar.. KOMMET TIL, altså ved en fejl. SÅ DUMT. For at gøre en meget lang historie mindre lang, så skulle vi have været fra Bali en tur til Australien til vores venners bryllup. Ved en fejl får min veninde og jeg købt billetter med en forkert dato, og vi kan ikke ændre det/få pengene retur (det her forsøger vi ihærdigt at løse, men der er intet at gøre). Så derfor forsøger jeg at kontakte flyselskabet jeg havde købt billetterne til Bali for at høre om muligheden for at ændre datoerne på Danmark-Bali turen, så det kunne gå op, men det kunne jeg kun mod et kæmpe gebyr (samme pris som billetterne havde kostet) så frem og tilbage mailede vi om forskellige muligheder. En af de muligheder var at aflyse billetterne helt, få pengene tilbage og så bestille nye billetter, som passede til datoerne med Bali-Australien billetterne. Frem og tilbage mailer vi, man kan godt aflyse billetterne men får ikke penge igen..og i blandt alle disse mail har jeg fået sagt ja til at aflyse billetterne uden helt at vide det, fordi jeg tror jeg har sagt ja til er, at de aflyser/sletter tilbuddet om nye datoer. Så jeg går rundt, helt uvidende i måneder, indtil jeg skal se vores billetter ift. tider og ser de ikke er der mere. Endnu mere snak frem og tilbage med flyselskabet, som altså har aflyst billetterne tilbage i januar, og der er altså intet at gøre. Havde der nu været tale om et aflyst eller forsinket fly ville vi klart have søgt hjælp hos Airhelp. De kan blandt andet hjælpe en med at få erstatning for forsinket fly. Et lille råd fra mig til jer. Så ikke nok med jeg har kvajet mig (selvom jeg også hader de flyselskaber altså) og aflyst vores ferie til Bali, som vi har GLÆDET os til i et halvt år, så har jeg også kostet os 12.000 kr. vi aldrig får igen. Så jeg har tudet en del over det, ligesom Mattis har været ret træt af mig (forståeligt!) og nu er vi der, hvor vi har accepteret, at der intet er at gøre. Vi er blevet enige om at aflyse ferien de uger, og tage dem i efteråret, hvor vi tager et sted hen… og denne gang står Mattis for køb af billetter 🙂

 

Foto: Effekt Arkitekter/Camp Adventure

 

Højt til vejrs
Der er ikke kun sket ærgerlige ting (selvom det måske har fyldt mest) vi tog nemlig en tur højt op, med udsigt over Sydsjællands skove. Haslev har fået et 45 meter højt udsigtstårn, og selvom det på det tidspunkt ikke var grønt og frodigt, besluttede vi os for at se hvad det var for noget, og gøre en hyggelig dag ud af det. Det er virkelig fint, og jeg er sikker på med lidt varmere grader og grønne træer, er det så meget finere. Det kan klart anbefales, det er så fint. I kan se mere om det her.

 

Jeg skal være faster igen
Min lillebror og hans kæreste skal have en lille baby, og det betyder jo, at jeg skal være faster igen. Jeg GLÆDER mig så meget. For at gøre noget særligt ud af det, havde jeg foreslået at lave en lille hyggelig ting ud af kønsafsløringen for dem, og de var heldigvis med på idéen. Min bror, hans kæreste og jeg tog sammen til kønsscanning, hvor vi alle kiggede væk da man kunne se kønnet og så skrev hun det i en kuvert jeg fik med hjem. Så ingen andre end mig vidste kønnet, for jeg havde nemlig planlagt en måde de skulle overraskes på. For at gøre det lige i deres ånd, havde jeg lavet et kæmpe skrabelod (de er helt vilde med skrabelodder) hvor de skulle skrabe 10 af samme køn for afsløringen. I blandt ‘pige’ og ‘dreng’ felterne var der ‘prøv igen’ og små gavekort undervejs. Det var to bjørne der blæste bobler (én med lyserød sløjfe, én med blå) og hver gang de skrabede en lyserød pige, satte de en lyserød streg i pigeboblen, det samme med dreng og en blå streg i drengeboblen… og så var det bare at skrabe til der var 10 streger i en af boblerne. Det gik helt perfekt, de endte ud med at have skrabet stort set hele pladen før det blev afsløret. Jeg havde bagt cupcakes og pyntet hver ende af bordet i lyserød/lyseblå med kager og frugt, og det var bare en rigtig hyggelig måde at få det afsløret på, hvor alle var spændte og med i det og man fik en hyggelig dag ud af det sammen.

 

… og så glæder jeg mig til at blive faster til en lille dejlig dreng.

 

 

Men det er dejligt at være tilbage efter en lang, tiltrængt pause.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afhængig af sociale medier og en pause