Pretty Pink dresses

En tur i hindbærjunglen

I går tog vi en tur til Værløse, for at plukke lækre, friske hindbær. Jeg elsker pluk-selv frugt. Det er en tradition, at vi hver sommer skal plukke det vi kan, jeg synes det er så hyggeligt. Om det er jordbær, kirsebær, hindbær eller andet er ligemeget, bare det at tage ud og plukke det selv. Lige nu er det sæson for hindbær, i hvertfald på Rokkedyssegård, hvor vi plukkede vores. Det koster 80 kr. pr. kilo og der er åbent alle dage fra 13-15. Det er virkelig hyggeligt, og bærerne smager intet mindre end vidunderligt. Efter vi havde plukket bær, var vi lige inde forbi deres lille butik og få en kugle is hver, af deres hjemmelavede hindbærsorbet, dét kan også klart anbefales. Det er hyggeligt for både voksne og børn, og så får man noget virkelig lækker frisk frugt med hjem. En lille anbefaling herfra. I kan se deres hjemmeside her og instagram her, der står meget mere om hvad man kan købe/plukke og ikke mindst adressen dertil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Pink dresses