En tur i hindbærjunglen

home office makeover

 

Reklame for posterstore

Som jeg tidligere har fortalt herinde, er jeg i fuld gang med et lille projekt, som kræver jeg har et kontor. Kontoret er så småt på plads, jeg mangler stadig lidt ting før jeg er helt tilfreds, men i weekenden fik jeg hængt lidt nye plakater op fra posterstore. Kontoret er primært mit, men vi har lavet et ekstra langt skrivebord og 2 pladser, så Mattis også kan bruge det når han tegner til hans egne projekter, og derfor er kontoret også meget neutralt i farverne. I starten havde jeg en idé om det skulle være lyserødt det hele, men jeg kom hurtigt fra det, og besluttede mig i stedet at pynte det med nogle posters, som havde lidt farve. I samarbejde med posterstore skulle jeg vælge noget nyt til væggene, og det var virkelig svært, for der er meget at vælge mellem. Jeg endte med disse 3 billeder + rammer, og så købte jeg også en plakat med forskellige hvaler i ramme, som jeg gav til min lillebror og hans kæreste, som skal hænge over sengen til deres kommende søn, og altså min lille nevø. Meningen var jeg ville have have vist jer et billede af dét også, men de nåede ikke at få sengen, men ligeså snart det er på plads, så viser jeg det, for det er et virkelig fint billede også og helt perfekt over et lille baby-hjørne.

 

Jeg har selvfølgelig fået lov til at dele en 30% rabatkode med jer. Koden line30 giver 30% rabat på plakater og gælder til og med d. 8 august (rabatkoden gælder ikke selection plakater). Der er virkelig mange fine og i flere forskellige størrelser, så jeg vil anbefale du sætter dig med en kop te eller et koldt glas af dine yndlingsbobler og bruger lidt tid på at kigge siden igennem.

Vi bor i en stor 3-værelses lejlighed, og vi fandt aldrig rigtig ud af hvad vi skulle bruge det ekstra værelse til. I starten havde vi tøj derinde, men så ville jeg gerne have noget mere ud af det, og i mange måneder var det bare et total rodet kaos værelse, hvor alt det vi ikke vidste hvad vi skulle gøre af, kom ind. Efter et par måneder kunne jeg ikke holde det ud mere, så vi lavede det om til det kontor vi nu næsten er på plads med. Se bare før/efter billedet herunder, hvor meget der er sket.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i hindbærjunglen