18 kjoler under 400 kr.

Nupokur: dag 20/32 – update

Som lovet kommer her en update efter mine 20 dage på nupo.

Siden torsdag i denne uge må jeg indrømme, at det har været meget hårdt. Ikke fysisk, jeg har ingen hovedpine, kvalme eller svimmelhed, men mentalt. Rigtig hårdt. Jeg har tænkt på mad stort set fra jeg vågnede til jeg gik i seng. Jeg har om aftenen inden sengetid haft så voldsomt lyst til mad, at det næsten har været tortur (okay indrømmet, jeg græd en aften inden sengetid fordi jeg ville have en gyros pita). Jeg har flere dage i træk drømt om mad, hver nat. Det har fyldt næsten usundt meget vil jeg sige, meget mere end de første 14 dage, som gik overraskende nemt. Jeg havde taget en beslutning om en måned (faktisk 34 dage i alt) på ren nupo inden mit næste måltid, men igår kunne jeg mærke, at de 14 dage der stadig manglede, de ville blive uudholdelige, hvis jeg ikke tillod mig selv et måltid inden. Hvis jeg hver dag de næste 14 dage skulle pines med mine tanker om mad. Derfor tog jeg en beslutning igår om, at tage ud og spise sushi med min kæreste, lillebror og hans kæreste. Jeg brugte lang tid på lige mentalt at indstille mig på, at det var helt okay efter næsten 3 uger med ren nupo, og at jeg så ville have energi og overskud til at tage de næste 14 dage på ren nupo igen.

Jeg kender mig selv, jeg er sådan en ‘alt eller intet’ person, det har jeg altid været, og det er virkelig dét jeg prøver at ændre ved dette projekt også. Udover jeg gerne vil tabe mig, selvfølgelig, så handler det også om at min indstilling til at leve sundt skal ændres. Så igår var en oplagt mulighed for mig, for at ændre min ‘alt eller intet‘ tankegang. Jeg fortalte mig selv mange gange inden vi tog afsted, at maden skulle nydes og at jeg i dén grad har fortjent det. Jeg måtte også fortælle mig selv, at jeg ikke skulle fortryde det eller ærgrer mig efterfølgende, for så kunne det jo være ligemeget. Jeg blev klar over, at jeg fremadrettet har brug for (så længe det er nupo jeg kører) at have et rigtig måltid mad minimum hver 14. dag, for det er efter 14 dage jeg for alvor bliver presset. Jeg har fulgt forskellige personer over de sidste mange år, som har kunnet leve af nupo i mange uger i træk uden pause, men det kommer bare ikke til at fungere for mig. Hellere jeg holder det på den lange bane med lidt flere almindelige måltider ind i mellem, end at jeg kører død i det og falder helt fra.

Så jeg spiste min sushi, and it. was. GOOD. Jeg lover jer, at spise almindelig mad efter 20 dage på ren pulver, det er ren lykke i munden. Jeg tror aldrig jeg har nydt sushi så meget som igår. Det smagte vidunderligt. Jeg spiste til jeg var mæt uden at være ved at revne, og sluttede aftenen af med en gåtur med hundene for at sikre, at jeg ikke faldt i søvn med ondt i maven. Jeg vågnede i morges og blev først, helt kort, ramt af sådan en ‘åh øv, var det dumt med mad’ men det varede heldigvis ikke mere end 2 sekunder før jeg kunne mærke, at udover hvor hyggeligt det var at spise med de bedste mennesker og nyde fantastisk mad, så har det også givet mig et fornyet skud energi til de kommende 14 dage på nupo. Jeg føler min krop har fået et boost både fysisk og mentalt.

Jeg havde egentlig besluttet mig at rykke min vejedag et par dage, bare for at al den tunge, salte mad i min mave lige nu ikke skulle være skyld i en unødvendig skuffelse på vægten, men så tænkte jeg ‘fandme nej’. Jeg har aftalt med mig selv (og i øvrigt skrevet det herinde) at jeg vejer mig efter hver 20. dag, og så er det dét jeg gør. Jeg nåede lige at drikke 1 liter vand inden jeg trådte på vægten, hvilket måske heller ikke var så smart, MEN her kommer mit vægttab på de første 10 dage, de efterfølgende 10 dage og i alt:

VÆGTTAB FRA 0-10 DAGE 
Startdato: d. 25.08.19
Vejedag: d. 05.09.19

– 4,2 kg.
– 3% kropsfedt
+ 1% muskel
+ 2% vand

VÆGTTAB FRA 10-20 DAGE
Sidste vejning: d. 05.09.19
Vejedag: d. 15.09.19
– 800 gram
– 2% kropsfedt
+ 1,2 % muskel
+ 2,4% vand

VÆGTTAB I ALT PÅ 20 DAGE
Startdato: d. 25.08.19
Seneste vejedag: d. 15.09.19

– 5 KG
– 5 % KROPSFEDT
+ 2,2% MUSKEL
+ 4,4% VAND

Næste vejedag: 26.09.19

Alt i alt er det jo tal jeg ikke kan være andet end meget stolt og tilfreds med. Alle de rigtige tal rykker sig, alt går jo den helt rigtige vej. Og alt dette har jeg opnået på små 3 uger. Jeg kan godt mærke, at jeg helt mentalt stadig skal arbejde lidt med mine forventninger til selve tallet på vægten og mine åndssvage tanker om, at det burde være noget andet, fordi i virkeligheden, så betyder det tal i sig selv jo intet. Det vigtige er, at fedtprocenten falder og muskelmassen stiger ift. mit vægttab. Jeg skal nok nå mit mål, jeg tror virkelig på det og jeg kan mærke at hele processen denne her gang er anderledes. Jeg gør det nemlig for min skyld og jeg passer på mig selv undervejs. Jeg husker hele tiden at arbejde med det mentale, når jeg kan mærke at jeg får dumme tanker. For mig er det vigtige i hele det her projekt både at der er fremskridt i min fysiske udvikling OG den mentale. Det skal helst følges ad, for det er det jeg tror på er holdbart på den lange bane. Jeg vil gerne undstrege endnu engang, at nupo for mig er kickstartet til min sunde livsstil, som skal vare evigt. Jeg bruger det, fordi det er nemt, billigt, hurtigt og effektivt, og jeg kender mig selv, min motivation vokser, når jeg ser resultater relativt hurtigt. I kan læse mere om, hvorfor jeg har valgt nupo her.

Jeg deler i morgen, hvilke nupovarianter jeg drikker og hvornår jeg drikker det. I kan læse mere om nupos produkter her, hvis I er nysgerrige på priser, indhold osv.

Og for en god ordens skyld vil jeg gerne understrege, at indlægget ikke er sponsoreret. Jeg har selv betalt produkterne og bliver ikke betalt for omtale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 kjoler under 400 kr.