Nupokur: dag 25/32

Frakke favoritter

    1. here    2. here    3. here    4. here    5. here    6. here    7. here    8. here    9. here 

Så er det ved at være tid til at skulle pakke sig ind i frakker. På den måde elsker jeg efteråret.. jeg elsker store sweatre, frakker og fine støvler. Og så elsker jeg huer og halstørklæder. Tiden lige inden det bliver helt koldt, men hvor temperaturerne er faldet, bladene bliver orange og gule og solen skinner. Jeg elsker efteråret. Jeg har samlet 9 fine frakker (og en enkelt jakke). Jeg er selv helt vild med nr. 9, men Mattis er ikke enig med mig. Jeg er bare så vild med farven.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupokur: dag 25/32