Nyt til boligen med 20% rabat

Nupokur: dag 25/32

Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at skrive en opdatering, før min måned var gået og jeg igen skal veje mig. Men så ombestemte jeg mig. I dag er det dag 25 på nupo ud af mine 33 dage her i første omgang. Jeg må ærligt indrømme, at de sidste par dage har været reeet hårde. Sådan ‘jeg giver op’-hårde. Jeg så på min lille clue-app (en app hvor jeg tracker min cyklus), at jeg snart skal have menstruation, og så tænker jeg, at det måske også spiller lidt ind. Jeg craver fed, salt mad: pizza med fritter, mc donalds osv. Men i dag er der 7 dage tilbage. 7 små dage, dét er til at overskue. Så har jeg været på nupo i lidt over en måned, kun med en enkelt aften med sushi, men ellers 100% nupo. Status er derudover også, at jeg ud af det 25 dage, har trænet 20 af dagene.. det er jeg faktisk vildt stolt af. Jeg glæder mig helt vildt til at veje mig næste fredag og se, hvad der er sket. Både siden sidst, og på den hele måned. Jeg tænkte også lige, at jeg ville benytte indlægget her til at svare på et par af de spørgsmål jeg har fået, siden jeg fortalte jeg begyndte på nupo.

Hvorfor finder du ikke på en anden kur, når du siger det er så hårdt?
Jeg har skrevet til en start, hvorfor jeg har valgt at gå på nupokur. Så der står allerede en masse om grunden til mit valg. Men jeg vil gerne sige, at ingen jo har sagt det skal være nemt? Jeg forventede da det ville blive hårdt, og jeg kan godt være i det. Jeg skriver det ikke for at brokke mig, når det er hårdt, men for at give et ærligt og realistisk billede af, hvad det vil sige at leve på ren pulver hver dag. Jeg føler det ville være unfair overfor jer der læser det, hvis jeg skrev det var super nemt hele vejen igennem, for gu er det ej. Jeg har selv valgt at gå igennem det, så jeg ved også godt, at de hårde dage følger med.

Det ville være bedre for dig at gå på en mere holdbar kur
Det ærgrer mig, at nogen tror de ved hvad der er bedst for mig. Jeg har det helt okay med forskellige holdninger og lytter gerne til gode råd, men der er ingen andre end mig, der ved hvad der er bedst for mig. Nupo er ikke for evigt, og jeg har aldrig sagt det var min nye livsstil eller fremtidige måde at spise på. Jeg bruger det som et kickstart, som et boost og en motivation for netop at finde den holdbare løsning på den lange bane.

Jeg håber det giver lidt svar. Jeg er mega glad for nupo, det er hurtigt, billigt og overskueligt, og ja, så er det pisse hårdt til tider og kræver viljestyrke. Men det er lige præcis den rigtige kur for mig lige nu. Jeg skriver herinde igen når jeg har vejet mig (d. 27.09.19) og så giver jeg selvfølgelig en status på hvordan det er gået og hvad min næste måned kommer til at være ift. nupo (som jeg har besluttet mig for at fortsætte med en måned mere, men der kommer mere om det ved næste update).

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, så fyr den af 😉

2 kommentarer

 • Rikke

  Drikker du Cola Zero/Pepsi Max under kuren? Eller er det kun Nupo og vand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jeg drikker måske en cola zero et par gange om ugen, ellers bare vand/danskvand. Af en eller anden grund synes jeg cola zero bliver meget sødt, så har ikke lyst til det som jeg plejer.. Men til en håndfuld gulerødder er en cola godt, det føles næsten helt syndigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til boligen med 20% rabat