Nupokur: min krop og vægt

De bedste steder at købe plakater

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here   7. here   8. here   9. here   10. here   11. here   12. here   13. here   14. here   15. here   16. here   17. here   18. here   19. here   20. here   21. here   22. here

Jeg er pt. hjemme pga min lænd. Det er noget skidt, så det meste af tiden sidder/ligger jeg ned, afbrudt af nogle gåture for ikke at gå helt i stå. Så jeg har meget tid til at ligge og kigge nettet tynd, for ting jeg gerne vil eje. Lige for tiden har jeg tomme rammer hængene på væggen, fordi der skal ske noget nyt. 5 tomme rammer for at være præcis, så jeg har i nogle måneder været på udkig efter de 5 helt rigtige plakater at putte i rammerne. Jeg tænkte derfor jeg ville lave dette indlæg, da jeg i min søgen har fundet virkelig mange fede onlineshops, hvor man kan købe nogle mega seje plakater. Flere af dem herover har jeg i kurven og overvejer herhjem til. Men det er et lidt større projekt, for de skal også passe sammen, så jeg leger lidt med kollager og forsøger at finde ud af, hvad der passer sammen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupokur: min krop og vægt