Èt farvel kommer sjældent alene

Eksklusiv forkælelse til dit hår

Reklame for Madison Professional

Efter 2 år med den samme hårbørste, er jeg glad for jeg fik lov til at indgå det her samarbejde med Madison Professional, om at prøve deres ekslusive hårbørster og skrive et par ord om dem. Som altid inden jeg indgår samarbejde læser jeg grundigt om produktet og jeg lover også, at mine anbefalinger er 100% ærlige. Madison Professional er et eksklusivt mærke af børster, produceret på en familieejet sydkoreansk børstefabrik, og udviklet over en årrække i samarbejde med danske designere, for at sikre den perfekte hårbørste til skandinavisk hår. I forbindelse med produktionen af Madison Professional børsterne har det været vigtigt, at der både tages hensyn til dyr og mennesker. Visionen er at skabe de lækreste børster, baseret på de bedste materialer, men til en pris der ligger langt under, hvad ekslusive børster i denne kvalitet ellers koster.

Jeg har testet alle 4 børster og jeg har klart to favoritter. Der er to børster med vildsvinehår og nylonpigge, en medium og en large, hvor jeg personligt foretrækker medium, men det handler om længden på mit hår. Hvis mit hår var længere og tykkere, så ville børsten i den store størrelse passe bedst. Begge børster udreder let selv det mest filtrede hår. Derudover stimulerer de hovedbundens blodcirkulation, hvilket fremmer hårets vækst, og fordeler de naturlige olier fra hovedbunden, for et sundt og velplejet hår. De modvirker statisk elektricitet, og da jeg læste om dem inden afprøvning må jeg indrømme jeg tænkte, at en børste ‘vel bare er en børste’ – kan den rede uglet hår ud så er jobbet gjort, men jeg må indrømme at der altså er KÆMPE forskel, og jeg kan ikke forstå jeg har brugt den samme elendige, slidte børste i 2 år og bare accepteret knækket hår og slid, som en dårlig børste altså bidrager til.. det gjorde min i hvertfald. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at det børsterne her lover, det er rent faktisk også dét de holder.

En anden favorit er den store sorte børste, der ligeledes er lavet af vildsvinehår og nylonpigge, og så er den ekstremt fleksibel i formen, hvilket gør at denne børste perfekt hvis man døjer med porøst hår der har tendens til at knække. Jeg havde regnet med det ville være den jeg mindst kunne lide, men den er virkelig lækker, og så stimulerer den ligeledes hovedbunden, hvilket fremmer hårets vækst, og gør det blødt og glansfuldt. Mit hår bliver SÅ fint når jeg reder det igennem med denne børste, så hvis jeg kun måtte anbefale 2, skulle det være denne og den ovenover.

Den sidste børste er fremstillet af fleksible og tynde børstepigge, der følger hårets naturlige form, hvilket sikrer en skånsom udredning af filtrede lokker. Den er ligeledes velegnet til fugtigt hår eller ved udredning i badet med enten balsam eller hårkur i. Jeg har læst om mange, som har denne som favorit, og jeg tror grunden til det er den jeg mindst vil bruge er, at jeg hader at rede vådt hår, altså i badet. Jeg synes ganske enkelt det er ubehageligt, så derfor foretrækker jeg at rede det tørt eller håndklædetørt, og der synes jeg de to andre er helt fantastiske. Det er selvfølgelig en personlig holdning, og vores præferencer afhænger helt sikkert af hårtype – og længde, så jeg vil altid anbefale du læser om dem og evt. ser dem først, så du kan vurdere, hvilken der passer bedst til dit hår.
Fælles for alle børsterne er, at de er produceret i Sydkorea, og de børster der har vildsvinehår, er det udelukkende vildsvinehår af bedste kvalitet, ligesom der kun fjernes hår fra vildsvin efter slagtning, samt der er taget hensyn til dyrenes levevilkår som er under hård kontrol af landbrugsmyndighederne. Derudover er børsterne produceret uden børnearbejde, det er simpelthen producentens garanti, at børsterne er produceret under ordentlige vilkår med hensyn til både dyr og mennesker.
I kan læse mere om børsterne og finde dem online her. Hvis I foretrækker at se dem før I beslutter jer for evt. at købe, kan I se en liste over forhandlere her. 
Indlægget er en reklame for Madison Professional, men jeg skriver altid 100% min ærlige mening. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Èt farvel kommer sjældent alene