Min indre kritiker

Ugens Etsy Tip # 49

Jeg elsker etsy, det er simpelthen det fedeste sted at finde alle mulige og umulige ting. Hvis man mangler pynt til sin fest, vintage tøj, spændende lamper, fine smykker, tøj til sin hund eller baby, indretning OG ALT derimellem, så er etsy stedet at gå på virtuel opdagelse. Jeg har igennem de sidste år her på bloggen delt ugens etsytip, som i virkeligheden ikke er en ugentlig ting. Men nu er det det navn det har fået, så nu holder jeg fast i det. Denne uges tips er i det grønne hjørne. Jeg har samlet lidt forskellige fine plante-ting til hjemmet herunder.


Søde Moustache Moodies. 

 

 Fine mini dino-planters

 

Man kan også få de her små dyrevenner til sine planter

Planteterrarier 

De her små kobber urte og planteskilte, er lavet af genbrugsmateriale. De kan findes her.

 

Og så er der denne her bruger, som laver de sødeste små dyr og figurer til dine planter.

 

I kan se alle Etsytip her

2 kommentarer

 • May

  Hvis du gerne vil leve af at være fuldtids blogger/influencer, kan du så ikke tænke over dit indhold? Det er rent forbrug og repost af gamle indlæg eller læser-indlæg. Kom på banen med noget relevant content.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej May 🙂 Tak for din kommentar. Jeg har aldrig sagt jeg vil leve af at være fuldtidsblogger/influencer, og er selvfølgelig ked af du ser det sådan. Men jeg tager det til mig, mange tak for kritikken og fortsat god søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min indre kritiker