Jeg tager lige en tur mere.. på 10 uger

2 uger tilbage og en lille status på det dér liv

Det er noget tid siden jeg tjekkede ind sidst. Dagen efter mit sidste indlæg gik min computer i stykker. Jeg væltede over Ellie med en kom kaffe i hånden, hvilket resulterede i, at kaffe, hund, computer og jeg lå i én pærevælling og jamrede på gulvet. Det endte i en totalskadet computer. Heldigvis havde jeg købt en god forsikring til den da jeg i sin tid købte min computer, og endnu mere heldigvis skete uheldet inden forsikringens udløb. Pheew. Det betyder jeg var uden computer i nogle uger, men til gengæld har fået en HELT ny macbook pro uden ekstra beregning. Dét er fandme lækkert. Nå men, det er den ene grund til jeg ikke har blogget, for undskyldninger har jeg jo altid masser af 😉 Men det skyldes også, at jeg har min sidste tid på jobbet de her uger, og det betyder der er skruet ekstra op for intensiteten af mit arbejde. Jeg vil så gerne nå hele min to-do liste så mine kollegaer og leder bliver efterladt med så lidt arbejde som muligt, og det absolut bedste farvel-indtryk af mig. Min krop er så træt efter arbejde og min hjerne arbejder på højtryk. Jeg har simpelthen så mange tanker og følelser forbundet med denne her opsigelse, at jeg nogen gange helt kan fortryde det. Ikke fordi jeg ikke tror på, at det var det rigtige og det er nu det skal prøves af, men fordi det virkelig efterlader mig med mange bekymringer, meget ondt i maven og konstant tankemylder. Jeg sover ikke så godt som jeg plejer, jeg har ikke spist så godt som jeg plejer (lige nu er jeg på nupo, men det skriver jeg mere om længere nede) og generelt er mit humør anderledes. Jeg svinger meget for tiden, og jeg har det lidt sådan nu, at nu må november gerne overstås.

Det betyder til gengæld også, at jeg snart kan fortælle hvad jeg gerne vil prøve ift. mit eget projekt, som jeg ikke har fortalt om endnu, og jeg håber sådan I tager godt imod det og jeg vil arbejde benhårdt for at det bliver til noget. Jeg ved det kommer til at tage tid, energi og meget hårdt arbejde, men jeg er så klar på det og jeg tror virkelig på, at det kan blive til noget. Jeg har lavet nogle mål for mig selv, og sørget for de ikke er urealistiske, så jeg ikke efterlades med endnu mere ondt i maven og bekymringer, fordi jeg ikke efter en måned bare stryger til stjernerne med det. Men det hele er jo sådan noget luftig snak lige nu, for I aner jo ikke hvad det er og så er det svært både for mig at sætte rigtige ord på det og endnu mere for jer egentlig at forstå hvad fanden jeg snakker om. Så nu vil jeg gerne snart snakke meget mere om det, og nu nærmer det sig også, at dét er realistisk.

Ift. min kost, mit nupoprojekt og min krop. Mit sidste indlæg herinde var, at jeg ville tage 10 ugers nupo mere, altså 70 dage. Det er stadig planen, men det blev ikke helt med start den dato jeg skrev det. Jeg ér dog gået igang med de 10 uger nu, jeg er på dag 3 i dag, og derfor over de der første dage ‘hvor man jo også bare kan starte i morgen’. Nu ér jeg igang, og nu ér det skrevet her. Så er der ingen vej tilbage.

Jeg tog i september en måned på nupo og tabte 7 kilo. Jeg tog 1,5 kg på igen efterfølgende. Over de sidste uger har jeg dog tabt 1 kg og er derfor nogenlunde på den samme vægt som efter min måned på nupo. Det er et fint udgangspunkt at starte ved. Jeg kommer til at opdatere herinde en gang ugentligt, som jeg gjorde sidst, hvor jeg deler mål/vægt/hvordan det er gået osv. I kan læse alle mine nupo-kur indlæg her, hvor jeg har svaret på de fleste spørgsmål jeg løbende har fået. Hvis I er nogen der har lyst til at joine, eller måske allerede ér igang, er jeg altså på dag 3 og jeg hepper på jer. Jeg laver et indlæg kun med nupo om nogle dage, med min plan for de næste 10 uger, fordi vi som I ved, rammer ind i både jul og nytår i den periode.

Alt i alt er jeg glad og spændt, men de her uger skal også helst bare overstås så jeg forhåbentlig kan finde lidt ro i alt det der skal ske herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tager lige en tur mere.. på 10 uger