Kærlighed til sengetøj

Tid til forandring

Der sker mange forandringer for tiden synes jeg, eller, det føles i hvertfald sådan for mig ift. hele min jobsituation og alle de ændringer det kommer til at medføre. Derfor var det også på tide, med lidt forandring herinde. Som jeg skrev tidligere, så vil jeg rigtig gerne blogge mere fordi jeg virkelig savner det. Jeg savner at dele, skrive og have kontakt med jer. Jeg har i mange år ikke følt jeg kunne gøre det i det omfang eller på den måde jeg har haft lyst. Det er derfor blevet til få indlæg, med lange mellemrum og indholdet har jeg sørget for ikke har stukket alt for dybt, fordi det har jeg ikke kunnet med det job jeg havde.. følte jeg selv i hvert fald. Men eftersom dét ændrer sig nu, så kommer min aktivitet og mit indhold også til det. Så det betyder forandring på bloggen.

Jeg har i mange år gerne ville ændre navnet på min blog. Mi Confesión fandt jeg på for over 10 år siden (gisp!) da jeg startede bloggen. Det var dengang jeg lå på blogspot domæne. Mi Confesión var en sang jeg synes var virkelig fed (med Gotan Project, de til nysgerrige) og dengang hed mit domæne amillionbabies.blogspot.com, a million babies var også en sang (med Owusu & Hannibal). Det er sådan set stadig sange jeg synes er fede, men det var også lidt en hurtig beslutning til et navn, så jeg kunne komme igang med at vise mine billeder og skrive. Dengang havde jeg ingen idé om, hvad det ville føre til, jeg havde bare lyst til at dele. Det passer ikke helt til min personlige blog, at den skal hedde en sangtitel som jeg lige følte var rigtigt dengang, en sangtitel ingen i øvrigt kan udtale. Når folk har spurgt mig ‘hvorfor det navn’ så har jeg jo ikke rigtig haft et godt svar, altså ikke andet end at det bare var en sej sang, som min blog kunne hedde dengang.

Men nu er vi her, over 10 år efter, og bloggen hedder stadig det samme. Jeg har haft lyst til at ændre navn i mange, mange år, men har ikke turde, igen pga. mit job. Men nu er det nu, tid til forandring. Min blog hedder fra i dag ikke længere Mi Confesión, men Line Gyldholm, som jo er det jeg hedder, det er bare det mest rigtige, og sådan har jeg haft lyst til det skulle være længe. Mit domæne er fra nu af linegyldholm.dk, men selv hvis I skriver miconfesion.dk så kommer I stadig herover. Ændringen er nok større for mig end for jer, men ikke desto mindre end ændring jeg følte jeg lige ville skrive et par ord om. Jeg glæder mig til at skrive og dele mere og jeg er rigtig glad for, at jeg nu kan gøre det i mit helt eget navn.

Tak fordi I følger med!

6 kommentarer

 • Malene

  Jeg har fulgt med siden amillionbabies, hvor er det sjovt! Det er næsten som om at bloggen/du er en slags barndomsveninde, som jeg aldrig kan give slip på<3 tillykke med den nye titel! Glæder mig til fremtiden med dig og din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Gyldholm

   haha hvor er det sjovt.. det er fandme mange år siden med amillionbabies 😉 Men fedt du stadig kigger med, det gør mig rigtig glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VenterPaaVinBlog

  Hvor fint – vores er også hundrede år gammel, og har et skørt titelnavn fra en Balstyrko-sang, men nu hænger det sgu ved 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Sådan! Glæder mig til alt det kommer. Har fulgt troligt med i SÅ mange år. Kys!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til sengetøj