Mit projekt

Bryllupsfilm, fødselsfilm – og billeder

Jeg har fået så mange søde kommentarer og I er flere, der har været søde at følge mig på instagram og facebook, efter jeg offentliggjorde mit lille nye projekt. Jeg er så glad og taknemmelig og jeg glæder mig til at offentliggøre en hjemmeside en dag, når jeg har fået lavet et godt portfolio. Jeg søgte i mit sidste indlæg jer der ville have taget billeder og lavet film, og jeg har fået mange henvendelser. Jeg søger dog stadig et par stykker til nedenstående og håber I vil sige det videre til alle I kender, hvis nogen står og kunne bruge det. Det koster ingenting, det er helt gratis, jeg ønsker kun mine transportudgifter dækket. Jeg kommer gerne længere væk end Sjælland, hvis det er nødvendigt.

Jeg elsker at fange kærligeheden mellem mennesker. Det gennemgående i mit arbejde vil være autentisitet, kærlighed og varme. Jeg ønsker med mine film og billeder, at fange jeres unikke øjeblikke, der viser jeres kærlighed til hinanden. Mit fokus er at få den rigtige følelse frem i både billeder og film. Det er vigtigt for mig, at jeg skaber minder, som I kan kigge tilbage på og få følelsen af at være tilbage i det øjeblik. Jeg har blik for det æstetiske og enkle, og mit mål er at fange de smukke, naturlige og helt unikke følelser i mine film og billeder. Til trods for jeg først for nyligt har opgraderet mit udstyr, så har foto og film været en stor del af mit liv i mange år.

Sociale medier bliver en vigtig del af mit fremtidige arbejde som fotograf, og særligt her i opstartsfasen, hvor jeg vil lave et ordentligt lækkert portfolio af mit arbejde inden jeg offentliggør min hjemmeside, er det nødvendigt, at jeg får lov til at bruge det jeg laver til jer i mit portfolio. Laver jeg en film, er det klart, at den fulde længde ikke indgår i mit portfolio, men det er vigtigt jeg kan lave en lækker teaser der fanger stemningen, så andre kan følge mit arbejde og se hvad jeg tilbyder fremadrettet. Ønsker man ikke dette, kan jeg desværre ikke bruge jer i mit opstartstilbud, hvor I får det gratis.

Jeg søger og tilbyder derfor stadig: 
– Par der søger fotograf til at lave en film af deres bryllup.
I får en kort version af jeres video, som jeg selv bruger i mit portfolio og som I ligeledes kan sende til familie og venner efterfølgende, samt en længere version kun til jer (denne bruger jeg ikke) hvor der vil indgå flere klip (herunder flere klip af talerne osv.). Jeg tilbyder at være med HELE dagen, fra start til brudevals samt lidt af festen efterfølgende, så I får det hele med. Vi aftaler nærmere omkring mad/transport via mail/et møde. I må også gerne sende dette videre til nogen I kender

– Par/kommende forældre/forælder der søger fotograf til at lave film af deres fødsel. 
Jep, fødsel. Denne her hører jeg mange reaktioner omkring i stil med ‘ej det er der da INGEN der vil have filmet/dokumenteret’, men jeg synes det er noget af det smukkeste og jeg vil gerne tilbyde at lave en smuk fødselsberetning igennem det levende billede. Jeg vil gerne lige forklare inden man tænker ‘ellers tak, du’ det er selvfølgelig ikke en film hvor man ser hele fødslen med alle detaljer fra ende til anden. Det er selvfølgelig, som med bryllupsfilm, en æstetisk smuk skildring af noget af det, i følge mig, smukkeste der finder sted i menneskers liv: nemlig når man bringer sit lille barn til verden. I får en kort version af videoen som jeg selv bruger i mit portfolio (her er der selvfølgelig taget højde for de allermest intime detaljer ikke er klippet med i filmen, ligesom I får lov at se den igennem inden og godkende, at der ikke er et klip I ikke ønsker andre skal se), denne version kan I sende til jeres familie/venner hvis I ønsker, og denne vil indgå i mit portfolio. Derudover får I en længere version, denne version vil der indgå de klip der er for rå eller private til I ønsker andre ser det, og så er den længere. Forinden mødes vi og taler jeres ønsker og tanker igennem og jeg sørger selvfølgelig for at imødekomme disse på bedste vis, da det ér et intimt øjeblik I inviterer mig ind i. Jeg er med til selve fødslen, og her har vi forinden afklaret med læger/jordemødre/hospitalet at det er okay jeg filmer (ingen fagpersoner vil indgå i filmen) og derudover bliver jeg gerne, hvis I efterfølgende får besøg af familie/venner/søskende til jeres lille ny, for at få deres reaktioner med den lille ny baby med. Hvis det ønskes, kan det aftales at vi mødes nogle uger før og jeg filmer lidt klip af dig/jer med den store runde mave, klargøring af værelse osv., for at give filmen den ekstra dimension at man ser den gravide mave/jer som par inden fødslen.

– Par/kommende forældre/forælder der søger fotograf til at tage billeder af deres fødsel.
Som med ovenstående søger jeg jer der vil have dokumenteret jeres fødsel i stillbilleder. Det bliver det samme som ovenstående og I vil modtage nogle smukke billeder fra jeres fødsel/efterfølgende, dette aftaler vi.

Uanset om I ønsker film/billeder til fødsel, eller en bryllupsfilm, så mødes vi forinden til et uforpligtende møde, så vi kan tale om, hvad I har af ønsker/behov og så I kan se om I synes der er god kemi, da tillid er vigtigt, når jeg inviteres med til at dokumentere jeres allerstørste begivenheder i livet. Det er vigtigt for mig I føler jer trygge ved mig, og det kan bedst vurderes, hvis vi mødes og taler sammen. Det er gratis at få film og billeder, dette gælder uanset om det er fødsel eller bryllup.

Jeg mangler ikke længere personer der søger fotograf til billeder af jer/jeres børn, men hold øje med min instagram og facebook, det kan være jeg kommer til at tilbyde et par fotoshoots igen i det nye år.

Hvis jeg ikke har fået svaret dig på en henvendelse, må du gerne lige sende mig en mail, så er det simpelthen fordi den er smuttet i mængden, men jeg tror jeg har fået svaret alle henvendelser indtil nu, og nu ved du hvorfor hvis du ikke har hørt fra mig.

Du kan kontakte mig på gyldholmfilmphoto@gmail.com, hvis du vil have dokumenteret ovenstående, og ellers er du velkommen til at henvise din ven/veninde/forældre/søskende/kollegaer eller andet til at skrive til mig, hvis du ved de står og kunne bruge ovenstående.

1 kommentar

  • Line

    Hvem der dog bare skulle giftes snart og kunne tage imod så fantastisk et tilbud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit projekt