12 kjoler under 400 kr. - og med 30% rabat oveni

December og nu uden job

Så blev det december, og jeg har ikke længere et job. I fredags havde jeg sidste arbejdsdag og det var SÅ underligt. Igen var det nok bare mig det var underligt for, for alle mine kollegaer.. eller ekskollegaer, er tilbage på arbejde igen i dag. Det er så underligt når en kollega siger op og ikke længere er der, for ligeså underligt det kan føles når man får beskeden om de stopper, ligeså naturligt føles det efter et par dage de ikke er der mere. Faktisk glemmer man lidt de nogensinde har arbejdet der. Jeg tror det er fordi der er så meget udskiftning indenfor socialrådgiverfeltet, at det ikke er noget kæmpe chok eller tab, når en kollega skifter. Men for mig var det stort, og underligt. Jeg fik taget afsked, fik en fin gave af mine kollegaer og et rigtig sødt kort. Dagen sluttede jeg af med min yndlingskollega, som også er blevet en af mine allerbedste venner, med en tur rundt om de fodboldbaner vi så tit gik rundt om, når vi havde brug for lidt luft og bevægelse. Så satte jeg mig ind i min bil, sad lige et par minutter og kiggede på det store rådhus, der har dannet rammet om mit arbejdsliv i mange år, og så kørte jeg hjem.

Det var så surrealistisk at køre hjem. Jeg følte mig helt.. tom indeni. Glad og trist og nervøs og spændt .. og lykkelig. Det var meget underligt. Men det er nok også fordi jeg ved, at jeg ikke har et nyt job jeg starter i næste uge, men det hele er uvist nu. For nu starter jeg nemlig mit liv som arbejdsløs og forhåbentlig, inden alt for længe som selvstændig. For jeg har jo drømme og planer, som jeg har delt før, og på lørdag løfter jeg sløret for, hvad det er jeg har gået og brygget på i månedsvis. Så jeg håber I vil kigge med ind, for der er også en god konkurrence forbundet med når jeg annoncerer det. Hvis jeg altså selv skal sige det 😉

Ugen bliver derfor nu brugt på en masse praktisk, jeg skal melde mig ledig, til møder, opdatere CV osv., og så har jeg købt mig en kalender og allerede nu er det årets bedste investering. I dag skal jeg lave et årshjul, med plan for, hvad der skal ske det næste år, frem til december 2020, måned for måned. Det er et vaskeægte spændende vokseneventyr jeg har begivet mig ud på, og jeg glæder mig sådan til jeg bare kan tale lidt mere om det hele og høre hvad I tænker om det osv. Det skal nok blive godt det her, det kan jeg mærke.

.. og med et smukt pyntet juletræ, tændte stearinlys, frisk frugt og danskvand, så er min hjemmearbejdsplads ikke værst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 kjoler under 400 kr. - og med 30% rabat oveni