Bryllupsfilm, fødselsfilm - og billeder

Farvel til 2019

Et lidt forsinket ‘godt nytår’ og velkommen til 2020 herfra. Jeg har haft en dejlig jul og et fint nytår og nu er jeg kommet godt ind i det nye år. Jeg tænkte derfor at starte bloggens første indlæg med et lille kig på mit 2019, bare i helt korte træk.

2019 var bl.a. året hvor jeg 
– Fik en lille nevø. I 2019 berigede min lillebror og hans kæreste mit liv med en lille ny nevø, Sylvester. Og jeg elsker ham så højt. Han er den gladeste, mildeste og dejligste lille fyr, og jeg har glæden af at se ham mange gange om ugen til kys og kærlighed. Det var uden tvivl et af de største højdepunkter i 2019.

– 2019 blev også året hvor jeg var til en af mine bedste veninders bryllup og fandt ud af, at dét jeg brænder for er at være kreativ og lave film/tage billeder, da jeg lavede en bryllupsfilm til hende i gave. Det satte gang i en masse tanker, drømme og idéer. Det var et fantastisk bryllup på alle måder.

– Det blev året, hvor jeg mistede 2 mennesker jeg holdt rigtig meget af. Ikke til døden, men af andre årsager og det kan bestemt være lige så trist. I starten af året et familiemedlem som har haft betydning for hele mit liv. Det var enormt smertefuldt og i de måneder hvor det stod på var jeg helt ekstremt ked af det. Det er svært at skrive om, når man egentlig ikke ønsker at gå i detaljer, men vores veje skiltes og jeg kigger stadig tilbage på det med ondt i maven og tårer i øjnene. Det satte ligeledes gang i en masse tanker om, hvordan forskellige relationer har betydning for mig. Senere på året en veninde jeg har kendt altid, en veninde som har betydet alt for mig og som jeg aldrig havde tænkt jeg ikke skulle have i mit liv. Det er svært at miste dem man elsker, også selvom det ikke er til døden, og det satte helt klart gang i en masse tanker, som var både vigtige og smertefulde.

– Endnu et af de største højdepunkter i 2019 var da jeg sagde mit job op. Et job jeg havde haft i næsten 3 år. Selvom det for de fleste mennesker er en helt almindelig ting man gør, så var det for mig (og er det stadig i øvrigt) KÆMPE stort. Det skal selvfølgelig med på listen.

– 2019 blev mit første år nogensinde, hvor jeg holdt fast i træning. Jeg trænede 181 gange i 2019, og mit mål var at ramme 170. Jeg er så stolt af mig selv, jeg har aldrig før fundet en træningsform jeg hverken gad eller kunne holde mere end 2-3 mdr., så dét at jeg har fundet noget træning der gør mig glad og holder mig motiveret, dét er fandme fantastisk. Målet i 2020 er 200 træninger.

– Jeg besluttede mig i 2019 for, at gøre noget mere ud af mit fotografi og film. Det tog I rigtig godt imod og jeg har allerede mødt så mange skønne mennesker og deres børn. Jeg glæder mig til at se, hvad 2020 kommer til at byde på på den front.

Et lille udpluk af billeder fra @gyldholm_film_photography, hvor jeg lige nu holder konkurrence hvor præmien er et familiefotoshoot

– 2019 har budt på mange op – og nedture. Det har bestemt ikke været mit yndlingsår, det vil jeg gerne indrømme, men der har uden tvivl været mange dejlige ting også. I slutningen af 2019 blev det tydeligt for mig, at jeg kæmper med nogle ting, som jeg ikke bare selv kan løse. De kommer til at kræve professionel hjælp, en masse tid og ikke mindst energi. Og dét besluttede jeg mig for at starte mit 2020 med. At finde den hjælp jeg skal bruge, for at komme videre herfra. Jeg har besluttet mig for, at de udfordringer jeg har og den smerte jeg har båret på i meget lang tid, den skal ikke med mig fremover. Selvfølgelig vil man altid have sine udfordringer og tunge følelser med sig resten af livet, men den måde de aktuelt begrænser mig på, det har jeg planer om at efterlade i starten af 2020. Jeg har sat alt ind på dette, og er igang med at finde den bedste terapeut som vil hjælpe mig herfra.

Jeg er SÅ klar til 2020, i år bliver mit år, det kan jeg bare mærke. Let’s go.

 

3 kommentarer

 • Line

  Det er så skønt at følge med herinde og jeg har gjort det i ret mange år efterhånden.
  Jeg har et spørgsmål og det er helt i orden, hvis ikke du har lyst til at svare på det, det respekterer jeg fuldt ud.
  Hvorfor valgte du at blive selvstændig et par måneder før i vil prøve at blive gravid? Ville du igennem dit arbejde ikke have været sikret fine barselsforhold mm., som man som selvstændig (efter min viden) ikke har på samme måde?
  Jeg ser frem til at følge med herinde fremadrettet, selvom jeg savner de mere private indlæg, som der var for et par år tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Meget smukke billeder og en virkelig livsglad nevø 🙂
  Han er en køn fyr.
  At miste er så svært, især de tættere forhold.
  Efter sygdom har jeg selv mistet og det har været så hårdt.
  At du får noget hjælp er fornuftigt og at du har besluttet dig for at “ligge byrden fra dig”, for at komme hel videre, det tror jeg er godt.
  Så flot med din træning 🙂
  Held og lykke og et meget bedre 2020 ønskes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsfilm, fødselsfilm - og billeder