Hvorfor har jeg ikke haft lyst til at blogge som jeg plejer de sidste par år?

Majplaner

Jeg synes altid det er så vildt når vi rammer maj. Jeg forstår aldrig nogensinde hvordan der er gået 4 måneder af året når vi når hertil. Man hører altid at januar, februar og marts er SÅÅÅ lange, men hvordan er det så lige, år efter år,  at det pludselig er maj, når man lige har fejret nytår? Jeg kan ikke være den eneste der har det sådan? Nå men når en ny måned starter, så lægger jeg altid nogle planer for, hvad jeg gerne vil nå. Så jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne dele det herinde, som jeg ser mange andre gøre.

 • I april gik jeg minimum 10.000 skridt om dagen, og det lykkedes mig at ramme 223 km i alt for april. Derfor er mit nye mål for mine daglige skridt altså minimum 12.000.
 • Jeg vil gerne have ordnet vores altan. Vi har boet her i 2 år, og somehow har vi aldrig rigtig fået ordnet altanen. Den fungerer mere som opbevaring end noget andet og det irriterer mig. Så nu har vi fået nogle loungemøbler og jeg vil gerne have en gasgrill og blomster/grønt derud.
 • Drikke 2 liter vand om dagen. Jeg fungerer bedst, når jeg husker at drikke det jeg skal – det er egentlig mit mål hver måned.
 • Sortere og rydde op i mit tøj. Sælge eller donere det jeg ikke skal bruge, og måske få købt lidt nye kjoler, nederdele og toppe.
 • Det fører mig til et mega kedeligt punkt, nemlig at få ryddet op i kælderen. Sorteret i de kasser vi aldrig fik sorteret ved indflytning, smide ud og gøre plads. Det er sådan et irriterende projekt jeg aldrig orker. Det skal ske i maj.
 • Finde en ny serie at gå igang med. Lige nu ser vi suits men kører på sidste sæson. Så hvis I har nogle anbefalinger så skriv endelig (vi har set mange serier, men skriv gerne hvad I synes er godt).
 • Rydde op i mine billeder og videoer i min kamerarulle og iCloud. Det er seriøst et kæmpe rod og det irriterer mig helt vildt. Men jeg ved også det kommer til at tage nogle timer, hvis ikke det meste af en dag at få styr på, så det er lige pludselig sjovere for mig at gøre hovedrent, handle ind eller 100 andre dødsyge overspringshandlinger. Men i maj skal det være, der skal altså styr på det.
 • Få styr på hjemmeside. Jeg havde rigtig fået styr på min hjemmeside, brugt så lang tid på at lave den, og endelig forstå hvordan sådan en opbygges. Da den var mere eller mindre færdig blev jeg træt af temaet og valgte derfor at købe et nyt at bygge den op omkring. Og for some reason, er der en fejl hvis jeg skal installere det, og så rækker mine kundskaber ikke længere. Noget med nogle koder og fejlmeldinger og jeg bliver hysterisk. I maj skal jeg have fat i den person der lige kan hjælpe mig med at løse problemet, så jeg kan få en lækker hjemmeside.
 • Grille på min altan, og spise aftensmaden derude med en lille drink.. for altanen får jeg jo styr på i maj!!
 • Finde en god frisør og blive klippet. Jeg har besluttet mig for at få en flot pagefrisure, så jeg skal have fundet nogle billeder og så i slutningen af maj sker det. Skriv endelig, hvis I kender til en der er dygtig (skal kun klippes.. eller.. måske også lidt farve, who knows).
 • Tage en masse skønne billeder og (forhåbentlig) ramme 1000 følgere på min instagramprofil <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor har jeg ikke haft lyst til at blogge som jeg plejer de sidste par år?