LOVELY FIGURINES

Raindrops and fruit

PhotobucketPhotobucket

I morges vågnede jeg tidligt, og så var ruden fyldt med små fine regndråber. Så jeg stod op og besluttede mig for at lave frugtsalat til morgenmad, den bestod af vindruer, blommer, æbler, pærer, kiwi og banan – mmmh. I aften skal jeg se x-factor og spise churros (lune spanskrør) med vanilleis og chokoladesauce. Jeg glæder mig rigtig meget – mest til churros.
Jeg poster lidt billeder senere af outfit osv. og ikke mindst af de lækre lækre churros jeg skal guffe:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVELY FIGURINES