A little bit of me

T-shirt weekday, tørklæde H.U.G.S
I dag er det fredag, og jeg ligger her i min seng og tænker, og når Patrick vågner skal vi spise os lidt lækker morgenmad og så skal vi en tur til stranden, jeg har brug for at tage billeder i dag, og vejret er jo helt fantastisk til den slags. Vi har nemlig begge to fri i dag, og det er jo skønt når solen skinner og det er fredag. I aften skal vi guffe pizza, pommes fritter og en kold cola, og så skal vi nok se x-factor, som de fleste andre. I morgen skal jeg ind til Ida, og jeg tror hun får net i dag, så jeg kan poste derfra også. Jeg mangler nogle ting, sådan nogen rigtig lorteting man ikke gider at bruge penge på, men heller ikke gider at mangle; deodorant, vatpinde osv, det må jeg ned og købe nu. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

x2