Dinner for two

Food and Full Moon

Tirsdag hos Ida: Vi lavede lækker mad. Pasta med nogle lækre kødboller i tomatsauce med peberfrugt, løg, champignon og hvidløg. Italiensk flûte med hvidløgsdressing, lækker blød fetaost, og igen en egekilde med citrus. Til dessert havde vi lavet en lækker chokoladekage med chokoladecreme og jordbær (bemærk den fine hjerteform). Da vi så skulle i seng omkring 24 var det fuldmåne og vi kunne ikke sove. Vi lå bare og snakkede i flere timer til kl blev 3. Måske en af grundende til vi ikke kom op helt til tiden onsdag?
De første to billeder er taget lige efter hinanden med og uden blitz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner for two