Like in a movie

Nu er jeg kommet hjem fra en dejlig lang tur ved stranden. Jeg skal se spise jordbær og slappe af nu. Jeg synes min arbejdsdag har været lang i dag, selvom den ligner de andre, hmm sådan er det jo bare nogen gange. På torsdag skal jeg spise og i biografen med min mor, og så skal jeg passe hendes lejlighed i weekenden med Ida, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Så kan man altid se frem til det når man keder sig på jobbet.

8 kommentarer

 • Uh, thanks. Og jow:) Men jeg komprimerer alle mine billeder en hel masse inden jeg smider dem op. Jeg bruger i øjeblikket den her lille fikse fætter: http://www.canon.dk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/ixus/digital_ixus_950_is/index.asp🙂 Jeg vil gå på Nikon-jagt! Tak for din hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg hapsede det lige på trendsales.. 8?! det lyder da vildt, dine billeder på bloggen er da ikke taget med det så?. er du sikker? hmm men der er sikkert også en masse andet der spiller ind når det er spejlrefleks, sikkert pga opbjektivet (jeg har heller ikke forstand på det nemlig).Men jeg har hørt at forskellen skulle være minimal på de to kamera, det er kun hvis du skal op og kæmpeforstørre dem man begynder at kunne se forskel tror jeg.Du kan jævnligt købe dem på dba og ts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj! Tak for svar. Hvor hapsede du et brugt henne? For det var da en god forretning? JEg ved ikke ret meget om det, men umiddelbart synes jeg bare at 6 megapixel ikke lyder af så meget. jeg mener – mit almindelige kamera har 8?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Opløsning/opløsning = opløsning/kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej agurk:)!man kan også købe nikon d40 modellen, men nikon d40x har flere megapixels, 10,2 for at være præcis, hvorimod nikon d40 har 6 megapixel. Det er, hvis ikke du ved det, billedets opløsning/opløsning.jeg gav faktisk kun 1700 for mit da det var brugt lidt, men ellers koster d40x’et mellem 3000-5000 med et objektiv på 18-55mm (det som jeg bruger), og d40-modellen koster omkring de 2000. Der er stort set ikke forskel på de to hvis ikke man er super fotograf:)jeg synes det lyder som en god investering, jeg er meget glad for mit:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du, Line Sofie.. Hvilket kamera er det du bruger? Nikon d40? Og hvad måtte du slippe.. Jeg har besluttet at det er min næste investering:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, ja det kan jeg faktisk godt se!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c.

  de billeder får mig lidt til at tænke på scenen fra vertigo ved stranden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *