Chanel 5120

Godmorgen

Jeg har egentlig ikke så meget at skrive. Mit humør er rigtig godt i dag, men jeg kan ikke forstå at tiden er gået så hurtigt, vi er allerede i juni lige om lidt. I dag skal jeg søge job. igen. Og så skal jeg se antichrist i aften, også igen. Og selvfølgelig Paradise Hotel som er finalen (jaja, det er pinligt at man ser det, men altså, what to do? man bliver jo grebet af det). Jeg blev helt betaget af antichrist, og p og jeg blev enige om at det er sådan en film man er nødt til at se igen efter et par dage, så det gør vi. Til jer der stadig tøver med at se den, som måske har hørt så meget skrækkeligt og dårligt at I ikke tør, DO IT! den er bare det hele værd. Men jeg skal i bad og så skal jeg afsted. Jeg glæder mig til på lørdag, der skal jeg være sammen med Ida, og det bliver skønt skønt skønt!
fortsat god dag til jer.

6 kommentarer

 • Tak :-)WOOOHOOO, hvor er jeg glad på dine vegne mht. til Grækenland! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej allesammen:)tusind tak for jeres ros:)!! Min kæreste tager for det meste billederne. Eller mig selv, eller selvudløser:)!Jeg får store billeder ind via imageshack!Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie :)Sikke en sej blog!Virkelig cool.. Jeg følger med!Du er velkommen til at kigge inde på min blog,men den er stadig under konstruktion, så dergår lidt tid før den bliver hip ;-)Må jeg have lov til at spørge om hvordan du sætter store billeder ind på din blog? :)Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh skal ind og se den i morgen, glæder mig!Held og lykke med jobbet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det bare et flot billede. Jeg beundre virkelig dine billeder! Hvem tager dem? :)Held og lykke med jobansøgningen, jeg krydser fingre :)Debbie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så stilig bilde!Ha en deilig dag og lykke til med jobbsøkingen :]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel 5120