long time no see

Randomness

Nu sidder jeg i min lejlighed. Min tand gør ondt. Men hvad værre er, jeg er fucking pisse lorte fandeme blevet syg altså. Ih. Og så lige i dag hvor der er fredagsbar og i morgen hvor jeg skal være frisk og klar til et kæmpe bryllup med druk hele natten. Så jeg er nødt til at vælge. Derfor har jeg (bl.a. for P’s skyld, det er jo hans far) valgt at blive hjemme i dag. Jeg er igang med kæmpe oprydning/rengøring i lejligheden. Her skal være SÅ lækkert har jeg besluttet. Så skal jeg male et billede til det bryllup som vi skal give i gave. Og i aften kommer min lillebror og spiser en pizza og ser en film tror jeg. Derfor holder jeg lidt lav profil i dag. Billederne er bare lidt blandet fra min aften igår. I morgen skal jeg tidligt afsted, hans far bor nemlig godt 3 timers offentlig transporttur fra Nørrebro. Jeg vil videre med dagens liste. Orv og så en ting, P har den klammeste uhyggelige gizmobamse. Jeg hader den og er skide bange for den. Den har sådan noget pjusket hår i hvid/brun og så har den store uhyggelige øjne og plastic fødder, ører og fingre. Jeg hader den og tigger ham om at lægge den væk. Men han elsker den og vil ikke af med den. Hmm. Men nu har jeg en grund til den skal ud herfra: I dag da jeg skulle tørre vores reol af (hvor gizmo ligger ovenpå) tog jeg den ned og så lagde jeg den på bordet hvor Ono sad og kiggede. Han kan i hvertfald ikke lide den. ørene lå helt ned, pelsen rejste sig og han sagde lyde jeg aldrig har hørt før. Så nu er vi to der vil have den dumme bamse ud. (Mens jeg skriver det her er jeg bange for at Gizmobamsen godt ved hvad jeg laver og skriver om den, og angriber mig en dag mens jeg sover, uha den er altså ikke rar).

7 kommentarer

 • elsker din tegnemaling!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tusinde tak .. Det er altså virkelig fedt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym:Mange mange tak. Jeg bruger ikke noget specielt med effekter og alt muligt, det er kameraet der gør det meste og redigeringsprogrammet der giver det sidste touch:) Jeg bruger det program der lige findes på den computer jeg overfører billeder på.Anonym:hahahah mener du det ?Jamen det skal du da få så!!:)Katrine K:Ååååh tusind tusind tak. I lige måde!:)Anonym:der står: Smukke P, jeg elsker dig…. og så kan du se resten. Det er tavlemaling jeg har malet væggen med, og så skrevet det med kridt bagefter. Mange tak:)Du kan købe tavlemaling i panduro og malerbutikker. Det koster omkring 80,- for ca 1 kvm. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er vild med det du har malet på vægen !Kan ikke læse det øverste, hvad står der?Hvordan har du lavet det? Det er amazing !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine billeder er så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  JEG VIL HA ET BILLEDE AF GIZMOBAMSEN! 😀 hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HEJHEJHEJ! (-:Oprigtigt mange gange tak for en – i modsætningen til mange andre blogge – lækker og personlig blog, som i høj grad er inspirerende.Grunden til at jeg skriver er, at jeg altid synes dine billeder er super flotte, så jeg ville høre, om du bruge et specielt billedredigeringsprogram? Du har nok fået spørgsmålet før, men nu kommer det lige éen gang til ;-)*Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

long time no see