Homemade

For præcis et år siden skrev jeg dette

Tanker

Kl. er 00:48. Regnen siler ned uden for mit vindue. Ono er faldet i søvn. P er ved at bage boller med chokoladestykker til mig og vi skal se Hercules. Jeg har set på lejlighed i dag, og jeg er forelsket. På trods af den var ulækker, virkelig ulækker med madrester og vasketøj er jeg forelsket. Jeg er glad. Og nervøs. På tirsdag skal jeg underskrive en købsaftale, men ingen bank har endnu sagt god for lån. Kan ejendomsmægleren virkelig hjælpe? Eller er jeg dømt til at bo på et lille værelse hele min uni tid? Eller er det virkelig nu jeg skal bo med P i en rigtig voksen lejlighed? og er jeg klar? Nu er bollerne kommet og filmen venter kun på mig. Jeg er glad tror jeg. Jeg er i hvertfald optimistisk. Kryds fingre.

Godnat.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade