I går

DAGENS TIP

Jeg er så vild med denne jakke, og lammeskindsjakker er jo et hit her til efteråret. Nu er den altså online på lindex i mørkebrun og jeg er helt vild. Jeg skyndte mig at lægge den i kurven så jeg kunne få den hjem hurtigst muligt, men må dog lige tjekke bankkontoen inden jeg køber. Den koster kun 799 kr. Men så er den til gengæld heller ikke i ægte læder, og det er jo altså bare lækrere med ægte læder. Men nu har jeg en lækker læderjakke så er det vel okay med denne. Åh, hvor den lokker. Ej, jeg tror sgu jeg køber den. Skynd jer, jeg tror den bliver revet væk.

16 kommentarer

 • Anonymous

  har lige hentet min i blockbuster!den er meget meget meget flot i virkeligheden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, kig lige forbi min blog.. http://www.milkthedog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TUSIND tak for tippet. Det var lige det jeg manglede!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Line se også i TOPSHOP der er den flotteste. Men hvis Lindex tiltaler mest kan det alt efter hvor dyr porto der er bedre betale sig at tage til Malmø selv og hente den. Så kan du jo prøve den på og få en dejlig tur ud af det. På http://www.gobybus.se/ og http://www.swebus.se/Sok-och-Kop/Sokresultat/ kan du komme frem og tilbage til Malmø (tager ca. 1 time) for omkring 50 kr. pr. person på billigedage (og kun såfremt du er under 25 år). Har prøvet begge selskaber og du ender kun 200 meter fra centralstationen (som er ligesom Hovedbanen) og så er centrum ellers ligefor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige købt den mand!!! ARG LINE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asos har også lavet to pæne bud, synes jeg :)http://www.asos.com/Asos/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1052261&cid=2623http://www.asos.com/Asos/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1146812&cid=2641

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay tusind tak for hjælpen!! 🙂 Så er jeg lidt mere tryg nu. Men vil det så sige at man skal betale et beløb når man henter den??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg har bestilt den, og der står at den bliver afleveret til en blockbuster Der står på lindex's hjemmeside, at ens pakke vil blive leveret til GLS Pakke Shops danske central.På GLS Denmark står der, at du finder GLS Pakke Shops hos Blockbuster, i udvalgte Coop butikker, tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Det vil altså sige, at du selv skal hente din pakke når den er kommet til den valgte forretning. I kan læse mere her: http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/DK01/DA/100000_gls_denmark_pakke_shop_home.htm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når man er ved at købe den hvor har du så sagt at du vil have den leveret til? ved min står der forskellige kioske den kan leveres til???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed jakke! Også dejligt, at den ikke er SÅ dyr igen 😉 /M, Petite Armoire

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det frister – big time !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ONLY kommer til efteråret med en der virkelig ligner meget. Den koster 699, er helt ægte læder og kommer til september. Den er lidt anderledes selvfølgelig men meget i stil med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh, hvor bliver man dog fristet! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så vild med disse jakker! som jo er overalt lige nu!:) har netop lavet et indlæg om DEN jeg vil have:) hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg spørge hvad størrelse du har din i? 🙂 Er nemlig lidt i tvivl om jeg skal vægle en S eller en M. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I går