Et blåt et grønt

Siden sidst har jeg…


… fået trænet og løbet en del

… smilet ad min mors små tavlecitater

… gjort mine små cocktailpølsetæer klar til sommer

… stort set haft den samme afslappende bluse på hele ugen


… boet i min mors lejlighed som jeg også er blevet så forelsket i at jeg vil blive her

… set Pirates of the Caribbean filmene for første gang

… leget med lyserøde balloner

… og fået en ny stor fascination af himlen som jeg har nydt fra min mors soveværelsesvindue

… hej allesammen. Jeg har ikke blogget så meget på det sidste af flere grunde. Den ene er at jeg har eksaminer selvfølgelig for tiden og bruger det meste af min tid på forberedelse af dem. Den anden er at jeg har fået usandsynligt mange lede og grimme kommentarer på det sidste, faktisk i hvert indlæg. Det har ikke været nogle særlig konstruktive kommentarer men sådan noget som jeg burde dø, jeg er en so, min blog er latterlig og der er en grund til jeg ikke er kommet på eget domæne osv osv. Selvom jeg egentlig ikke i lang tid har ladet mig påvirke af det, så har jeg alligevel været påvirket af de seneste kommentarer. Så meget at jeg ikke har haft lyst til at blogge mere og derfor måske har holdt lidt en pause uden at sige det. Jeg har hadet at klikke herind for jeg orkede ikke de kommentarer oveni alt det pres jeg føler for tiden fra uni. Dog skal det selvfølgelig ikke stoppe mig fra at blogge at der sidder nogle sure indebrændte mennesker derude, og de skal jo heller ikke have lov at vinde vel:) Og det er ikke for at starte en ny debat eller I skal sige en masse sødt eller noget, men bare for at forklare jer grunden til jeg ikke har haft særlig meget lyst til at klikke herind. Nu vil jeg vende tilbage til lektieræset. Vi har været i min mors lejlighed hele ugen fordi vores vand gik i stykker og så passede det med hun ikke selv var hjemme, men nu vil vi selvfølgelig bare gerne blive her og bo her, typisk. Hav en god dag.

29 kommentarer

 • Anonymous

  DØ DIN KLAMME SO… HÅBER DU BLIVER VOLDTAGET!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De må godt nok ikke have et særligt godt eller indholdsrigt liv, når de vælger at bruge deres tid og energi på at svine et andet menneske til. Jeg går ud fra, at de gør det anonymt, hvilket kun gør det endnu værre. Det undrer mig, at vi – med alle de fordele, vi har i et samfund som vores – stadig oplever så mange mennesker, der er fyldte med had, som de retter mod dem omkring sig, hvorved de forpester os alle med deres negative energier. Jeg håber, at du kan formå at vende dit fokus mod alle de søde kommentarer, du også får herinde, og så på en eller anden måde eventuelt kan blokere alle de små mennesker, der går rundt og drukner sig selv og andre i had. Mit gæt er, at de er misundelige over dit mod til at stå frem, og at de selv inderst inde ville ønske, at tingene var anderledes for dem selv. For vi kan vist alle hurtigt blive enige om, at det ikke kræver særligt meget mod at sidde og afsende anonyme svinere. Sørgelige eksistenser må de være. Jeg synes, at du har en skøn blog, og jeg ønsker dig alt det bedste med dine eksamener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line Sofie (-;Jeg elsker din blog!Tænke på om du ikke kunne komme med nogle flere outfit-billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder. Det lyder godt nok ubehageligt med de grimme beskeder! Det skal du slet ikke tage dig af, folk er bare misundelige og det ville være ærgeligt hvis du lukkede bloggen pga. dem! Knus herfrawww.alongthewaycameus.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er for cool,så cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line Sofie :)Jeg har for første gang selv oplevet nogle ret så grove kommentarer på min blog, og det tog også rigtigt hårdt på mig.. De gjorde så jeg slet ikke havde lyst til at blogge mere… Men du er overhovedet IKKE en so, og dem som ikke har andet fritid end at sidde og være negative overfor dig og din fantastiske blog, skal du IKKE tage dig af. for de har ikke modet som dig til at starte en fantastisk blog, som har inspireret mig, og sikkert også en masse andre! Keep up the good work! – Kimberly B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åhr, du har tynde ben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver meget vred, når jeg læser om, at bloggere kommer ud for det her.. Jeg er ked af det på dine vejne! Men har du undersøgt om det er fra samme ip-adresse? Har hørt om andre, der har samlet ip-informationer fra de anonyme, og givet dem til politiet. Det virker drastisk, og du har heller ikke nødvendigvis lyst til at bruge tid på det, synes bare jeg ville sige at det var en mulighed. For det er usandsynligt grove kommentarer. Held og lykke med at komme af med dem! – Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sgu sød, Line :)Der er mange mærkelige mennesker, men trist for dem ;)Kh Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har savnet dig og dine dejlige billeder og skriverier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F… dem & gør din ting.. Kan ikke forestille mig,hvordan det må være,men keep on doing YOU :)God søndag & mange smil./Coco

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Jeg nyder hvert indlæg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er virkelig forståeligt, at det påvirker dig sådan. Det føles som en lussing at læse sådan en kommentar, konstruktivt eller ej. Men du er altså nødt til at huske på, at vi er virkelig mange, som ser din blog som helt unik og anderledes, og grunden til at vi så godt kan lide den, er netop grunden til hvorfor anonyme hader din blog. Du kan aldrig tilfredsstille alle dine læsere. Sådan er det bare. Og at der så kommer svinende og onde ord med på vejen er bare en dum bonus, som du bare må forsøge så vidt muligt at abstrahere fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår udemærket godt hvorfor du har det som du hardet. Irriterende at der skal findes sådan nogle mennesker i verden. Hvis de intet godt har at sige, burde de holde det for sig selv :-)Jeg elsker din blog, og det ved jeg der er mange andre der også gør. Godt det er flertallet der gør det!Fortsæt fortællingen om dit spændende væsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line,Du må virkelig, virkelig, virkelig ikke lade dig gå på af de kommentarer – jeg ved, at det kan være ret umuligt, men prøv lige at overvej, hvilken type menneske, der skriver sådan en kommentar. De er jo fuldstændig ligegyldige mennesker – ja, det lyder hårdt, men det er altså, hvad man er, når man kan få sig selv til at skrive sådan en kommentar til nogen man slet ikke kender. Og HUSK: netop fordi de ikke kender dig, er deres kommentarer ikke ment så personligt, som det ellers kan lyde. Klø på, dette er din blog, du må skrive lige, hvad du vil, og det gør du godt!Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vil du ikke fortælle hvad dit tumblr theme hedder? har haft det samme længe og kan pludselig ikke finde det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L.

  Hej Line.Trist at folk skal skrive sådan noget skidt. Håber ikke du lader dig gå for meget på af det!Jeg har faktisk lige et spørgsmål. Jeg bor i min egen lejlighed (faktisk også her på Nørrebro) og har besluttet mig, at anskaffe mig en kat. Har læst forskellige steder, at man i en lejlighed skal "vinduesikre" vinduerne, da en kat ellers kan finde på at hoppe ud (hvis den f.eks. ser en fugl eller et insekt) hvordan har i gjort og er det et problem for jer? Jeg bor nemlig på 4. sal og er meget afhængig af at have vinduerne åbent altid. Undskyld jeg spørger dig – jeg kender bare ikke lige nogle som har kat i lejlighed.God søndag.Mvh, Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MS

  Giver de andre ret – det er en rigtig fin billedserie 🙂 Elsker især dem med himlen!! Fantastisk.Jeg kan altså heller ikke lade være med at skrive et par ord om de haters.. Jeg forstår dem ikke. Altså, jeg har det sådan at alle skal have lov til at komme med KONSTRUKTIV kritik, så længe det bliver sagt eller skrevet i en sober tone. Du skal have lov til at blogge om lige nøjagtigt dét, DU har lyst til. Det er klart at din blog har ændret sig med årene – jeg har dog kun læst med i kort tid, men så godt jeres kommentarer. Alle mennesker forandrer sig. Og hvad er lige netop "intetsigende" og "ligegyldigt"? Man kan da for pokker ikke skrive om livets store spørgsmål hver dag! Det ærger mig at du har mistet lysten pt. pga. det, men jeg forstår dig så udmærket. Du har rigtig mange læsere, og man kan jo ikke gøre alle tilfredse, men den vigtigste at gøre tilfreds er jo i bund og grund dig selv 🙂 Så at der var en, der til en ret negativ kommentar, havde svaret at man jo ikke kan "kræve" noget af dig, for vi betaler dig altså ikke for at sidde og blogge! Jeg håber du snart får lysten igen, du er inspirerende.Og held og lykke med eksamenerne! :-)- Monika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig photo-diary 🙂 :)Elsker sådan nogle.Hvor er det dog irriterende, at du hele tiden skal få sådan nogle lede kommentarer. Forstår sgu godt lysten til at gå herind ikke er særlig stor så. Men nej, de skal nemlig ikke vinde og mon ikke de bare er misundelige over den succes din blog har fået? Overvej lige antallet af dine faste læsere. Jeg elsker i hvert fald din blog og håber aldrig du stopper med at blogge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød billedserie :)Og mht. de mennesker, der ikke kan finde ud at give konstruktiv kritik – helt ærligt, så burde de skamme sig. Jeg har været så heldig ikke at få den slags dumme kommentarer, men jeg er sikker på at jeg ville reagere som du gør. Det er tarveligt at svine et andet menneske til på den måde, de må have et meget lavt selvværd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine billeder, og så er jeg vild med måden du ligesom har punktopstillet det på. Det er så hyggeligt at læse.Og hvad angår alle de mavesure kommentarer, så fatter jeg ikke engang, hvordan nogen kan få sig selv, til at skrive sådan en kommentar og trykke 'udgiv'. Helt ærligt, hvor ynkeligt et liv har man, hvis man har brug for at afreagere på mennesker, man ikke engang kender? Jeg tror, der er tale om folk, der virkelig har det skidt med sig selv. Egentligt burde man have ondt af dem istedet – for det er fandme sørgeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at følge din blog, og jeg bliver virkelig inspireret af dine hyggelige indlæg og billeder! Desværre vil der nok altid være haters, men de må jo bare være misundelige på din succes..Og jeg er fx meget glad for at du ikke har eget domæne, for jeg synes det er fedt at jeg kan følge dig via blogger. =)Held og lykke med eksamenerne ! 😀 Jeg håber at du snart vender stærkt tilbage! =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg! Jeg er ret forelsket i din mors køkken, virkelig hyggeligt. Ved du tilfældigvis hvor hun har sin hylde fra, som hun har hængende i køkkenvinduet? (hylden er at se på billede 5 og 7)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Vildt hyggelige billeder!Og f-u-c-k dem, der går og tørrer deres lave selvværd ud over andre i stedet for at erkende, at man har alvorlige mentale issues, hvis man går og skriver den slags lort til folk. Øv hvor er det lavt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  Jeg er mildest talt forarget over, at der sidder haters derude som kan få dig til at føle så skidt. Jeg kan godt forstå din reaktion og lyste til at holde en pause – men lad dig ikke slå ud af dem! Du har en dejlig og inspirerende blog, med flotte og hyggelige billeder.Keep up the good work og held og lykke med de resterende eksamener!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Din blog er fin. Du er en original og unik blogger. Du må have en god dag :)- Sajra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det forfærdeligt, at der skal være så mange haters derude! Jeg kan kun sende dig en masse gode tanker herfra!/Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ved ikke hvordan det skete, men føler mig draget af dig, meget fascineret af dit stille og rolige væsen. Bliv ved med at blog' og lad dig ikke slå ud!God sommer og held og lykke med alt.Mange hilsner, Carla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æææælsker billederne! Jeg er ISÆR vild med himmel-billederne. Himlen er fantastisk. Et helt maleri. Det lyder som en hektisk og travl tid, du har haft og "hater"-kommentarer er bestemt ikke en god opbakning og hjælp. Det er altid nemt at sige: "Tænk ikke over det", "Ignorer dem", men det er man altså nødt til. Det er tomhjernede, dumme, meningsløse kommentarer, som ikke bør have nogen som helst form for påvirkning, da de jo bare er dumme i hovederne. Tag dig ikke af dem!Men jeg kan godt forstå, at du alligevel bliver påvirket. Det er ikke den fedeste ting at se, når man trykker på knappen for at komme ind til kommentarfeltet. Det er helt fair og forståeligt, at du holder en pause, for at komme på andre tanker og komme væk fra de dumme kommentarer. Gad og vide hjem det er, der har så meget tid i deres liv, at de spilder det på at såre og irritere andre mennesker. Jeg kan ikke klare folk, der ikke bare kan holde kæft, hvis de ikke har noget ordentligt at sige.Jo vidst, det er da i orden at komme med ris og kritik, men vis da lidt respekt.Pøj pøj og held og lykke med alle dine eksaminer. Jeg håber, du snart er klar til at komme tilbage. Hav en god søndag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et blåt et grønt