Sommerhus

Alle mine tanker går til Norge

Det er forfærdeligt det som er sket og jeg har ikke ord for det. Jeg tænder et lys og sender alle mine tanker til Norge.

12 kommentarer

 • Emma

  Jeg hører hvad du siger, og det er dejligt at du støtter økonomisk hver måned. Det synes jeg er stort.
  Men det handler ikke om respekt, som du nævner. Det var en konstatering, som ikke kun var rettet mod dig.
  Jeg har bare haft det forfærdeligt skidt med, at tragedien i Norge har overskygget den værste tørke i Afrika, som har kostet 10.000 liv! Det har stået på i lang tid nu, og kom først op i medierne i går…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Det er jo netop fordi det ikke sker her hver dag, at det er sådan en tragedie. Ikke at jeg mener det ikke er forfærdeligt det, der sker i Afrika. Men det kom ikke først op i medierne i går, der har været fokus på det længe. Når man ikke lever i lande med anarki og daglig frygt for at dø, så er det meget rammende, at sådan et blodbad finder sted, og at det er jævnaldrende unge, der er blevet ofre. Det værste er vel egentlig det motiv, der har stået til grund for drabene. Vi skal huske kærligheden, og vi kan sagtens både have plads til Afrika samt de pårørende og ofrene i Oslo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Undskyld, men er I klar over hvor mange mennesker der sulter i Afrika? Og hvor mange mennesker der dør på samme måde i Mellemøsten hver dag?
  Ja det er virkelig en forfærdelig tragedie. Virkelig. Men det er ikke det værste der foregår, og jeg synes, at man skal sende ligeså mange tanker og være ligeså bevidst, som alt det andet der foregår derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   selvfølgelig er vi da alle klar over det. Men det er jo lige nu det her er sket og selvfølgelig er der meget fokus på det. Jeg kan jo heller ikke lave et indlæg hver dag hvor jeg lige nævner ‘hov forresten går alle mine tanker til børn der sulter/lider/dør osv’. Vi har vel alle vores måde at støtte og sende tanker på. Du aner jo ikke hvor mange penge jeg (og andre) bruger på at støtte forskellige organisationer hver måned eller hvor mange af os som er frivillige indsamlere når man kan være det. Det er en underlig måde at skrive på, at fordi jeg (og andre bloggere) gør opmærksom på en forfærdelig tragedie så er det forkert fordi der er mange der har det værre? Jeg synes aldrig det er forkert at gøre opmærksom på sådan noget! Og jeg håber da også du en anden gang vil vise lidt mere respekt både over for mig og de andre bloggere/folk men også for dem involverede. Jeg ved godt der er folk der oplever værre og har det forfærdeligt og dem støtter jeg så økonomisk hver måned også selvom jeg er på SU.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fint å vite at verden tenker på oss her i lille Norge. Det er så grusomt og ufattelig det som har skjedd, og jeg er fremdeles nummen.

  Men oppi alt dette vonde er det fint å se hvordan vi står sammen, og lar kjærligheten, og ikke hatet vinne. Som AUF-jenta som ble intervjuet på CNN sa: “Om èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  i disse dage er vi alle nordmænd og bør holde sammen… denne tragedie kan ikke beskrives

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er helt forfærdeligt! sender også alle tanker!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er bare så mega sørgeligt! 🙁 forstår slet ikke et menneske kan være så ondt! puha man får helt ondt i maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er SÅ forfærdeligt. Jeg har slet ikke ord for det, og har faktisk synes det var svært bare at blogge om tøj og sko – det hele føles så meningsløst og overfladisk, når sådan noget sker. Oven i købet faldt jeg over dette: http://ekstrabladet.dk/112/article1591198.ece .. Jeg tror aldrig i mit liv jeg er blevet så vred som da jeg så det. Hold op hvor er der mange mennesker der bare ingen medfølelse eller respekt har! hader lidt verden pt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus