Tilbage

Hjælp afrikas børn

Jeg så lige inde på Kias blog at hun har startet en privat indsamling i samarbejde med noedhjaelp.dk. Jeg synes det er et fantastisk initiativ og jeg vil uden tvivl støtte op om det så godt jeg kan. Kia donerer selv 50% af det hun tjener på sin blog til indsamlingen, hvilket jeg synes er stort. Jeg vil selvfølgelig med det samme gå ind og donere et beløb og prøve alt hvad jeg kan at råde jer læsere til at gå ind til hendes indsamling og støtte med et beløb. Hendes mål er at nå 10.000 kr. og det er jeg sikker på vi kan nå hvis vi alle hjælper lidt. Jeg vil i hvertfald gøre det jeg måske kan som blogger at få sendt en masse læsere videre og bidrage, og selvfølgelig vil både P og jeg bidrage herhjemme fra. Læs Kias indlæg her og kom til hendes indsamling her. Og husk på at vi har det godt her!

2 kommentarer

  • fedt initiativ, men desværre når pengene med nød og næppe ud til de stakkels mennesker pga. Al Shaabab :/ så det vil være lidt nytteløst at donere pengene, når de går tabt..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninette

    Fantastisk! Smutter med det samme ind og lægger et beløb…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage