Tilbage fra megashopping i Shanghai

Hjem

I dag er der præcis 2 måneder til jeg sidder i lufthavnen og er på vej til Danmark. 2 måneder. Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem. Jeg ved jeg kommer hjem og er mere fattig end nogensinde da lån og renter atter skal afdrages, jeg ved jeg kommer til at leve af rugbrød og havregrød de første mange måneder, jeg ved jeg kommer hjem til Danmarks værste måned og går endnu flere rigtig kolde, våde og mørke måneder i møde, jeg ved jeg skal væk fra Kina og kommer til at savne alt det her. Men jeg kommer hjem. Hjem til de mennesker jeg holder allermest af i mit liv. Jeg kommer hjem til min lejlighed hvor min smukke kæreste holder om mig hver nat, til min kat der ikke kan få nok opmærksomhed, til min elskede Jægersborggade, til lange gåture på assistenskirkegården, til at have Ida 10 minutter på cykel fra mig igen, til at have min mor i min hverdag igen, til at have min lillebror at drikke en kold cola med og se en film, til min fantastisk smukke niece som er blevet et halvt år ældre når jeg er hjemme, til at komme hjem. I ved jo at det har været en vild rutchebanetur det her, og det er det stadig, det er jo ikke slut. Nogle morgener vågner jeg med ondt i hjertet, hjemve og tårer trillende ned ad kinderne, andre morgener vil jeg aldrig hjem. Og det er forvirrende. Jeg tror på det har været rigtig godt for mig at komme til Kina. At komme derud, følelsesmæssigt, hvor det gør helt ondt i knoglerne. Af savn. Af afmagt. Af lykke. Jeg har fået nogle fantastiske venskaber og jeg har lært enormt meget om mig selv. Når jeg kommer hjem bliver de første måneder ligeså følelsesmæssigt svære. Jeg skal vænne mig til at være i Danmark. Jeg skal vænne mig til at bo uden 3 andre igen. Og det bliver underligt. Men jeg kan mærke jeg glæder mig rigtig meget. Til at komme hjem!

9 kommentarer

 • pernille

  Hej 🙂

  Det er nogle hyggelige billeder, og du må virkelig savne DK. Men samtidig må du også være stolt over at være nået så langt! 🙂

  Hvordan har du lavet billedet collagen?

  Knus Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Men når du kommer hjem sidst i januar må det være, så er der ikke længe til at går over til sommertid og så er det snart lækkert vejr igen. Det er da optur 🙂 Og meget naturligt at du er igennem alle de faser, det er ikke let, kan jeg forestille mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woooow. Hvor er det helt vildt, at det har gået så hurtigt!!!
  Vi glæder os til, at have dig hjemme igen smukke Line Sofie 🙂

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Årh, hvor er det godt skrevet det der. Får næsten helt kuldegysninger 😮 . Håber du har det fedt! 😀 Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sabine

  Jeg er vild med din måde at skrive på! Har lyst til at læse mere, mere, mere! Jeg er vild med den følelse, din tekst kan give mit indre.
  Jeg får sådan lyst til at give dig lidt Arto-kærlighed… Here it goes: <3
  Nyd det hele, så vil jeg glæde mig til, om to måneder, at skrive "Velkommen hjem".

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rørende. Forstærket af de smukke billeder Fornemmer virkelig en inderlighed, både i tekst og billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Øv man kan desværre ikke åbne dit forrige indlæg med alle dine køb 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hej Line Sofie,

  Det er et rigtigt smukt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line, hvorfor slettede du dit indlæg med dine køb fra Shanghai? 🙁 øv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage fra megashopping i Shanghai