Syg

Lidt blandet

Jeg har været på en virkelig smuk teplantage hvor vi fik serveret the og jeg endte også med at købe en lækker te. Det var vores lærer der havde inviteret os fordi vi kun var 6 mødt op den dag. Hun gav også lækker frokost, og det havde vi vildt svært ved at forstå, og vi fik så dårlig samvittighed, men det er altså normalt her i Kina.

I weekenden var vi igen på karaoke bar. Det er virkelig hyggeligt og meget populært i Kina.

Så har jeg siddet ufatteligt mange timer i taxa på det seneste, men heldigvis koster det jo ingenting at køre med taxa så vi tager aldrig bussen. Kan cyklen ikke klare det bliver det derfor taxa.

.. og så har jeg drukket lækker iskaffe fra dairy queens. Det er blevet en lidt for god vane for os at snuppe et eller andet lækkert der når vi har spist.

Åhh her på det sidste får jeg ikke taget så mange billeder, og de billeder jeg så tager er med min iphone. Jeg håber snart at få tid til at tage lidt ordentlige billeder igen, i hvertfald hænger de her collager mig langt ud ad halsen. Men jeg synes samtidig også det er bedre end ingenting. I weekenden skal vi igen i byen tror jeg, måske på bar eller andet, på mandag har jeg fødselsdag så jeg tænker at vi kan lave noget festligt i weekenden, men nu må vi jo se hvad det ender med. I hvertfald vil jeg gerne love at prøve at få taget lidt flere ‘rigtige’ billeder det næste stykke tid.

 

8 kommentarer

 • Nanna

  Hej Line
  Elsker din blog, det er så fedt at høre om turen!
  Tænkte på hvad for nogle Beats du har ?
  Mvh Nanna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linesofies mor

  Balloner, chokolade, is og flag.
  Det er herligt når
  nogen fylder år
  og det gør du på mandag
  og det skal fejres , det da klart,
  så du ka få det rigtigt rart
  og sjovt med dem du allerbedst ka li.
  Ja lige indtil dagen er forbi.

  Man har jo ikke fødselsdag så tit .
  Men som tiden går,
  blir man mange år,
  det er da underligt.
  Igår var du en lille en
  med babyhår og tykke ben,
  men det går stærkt og næsten før man tror
  det, er man gået hen og blevet stor.

  En fødselar er altid helt speciel
  øst for storebælt er du dagens helt
  hvis jeg ska si´ det selv…
  Det værste er der sikkert går,
  det meste af det næste år,
  før du kan fejre fødselsdag igen,
  det er jeg ganske sikker på min ven.

  Søde tøs, tænk at vi, denne gang, skal fejre din fødselsdag helt uden dig, Det har vi da aldrig prøvet før. Men det gør vi altså, vil du have hindbær eller brombær i din lagkage ?
  Tak for de fine billeder, skønt at vide at du er glad.
  Jeg ELLEVELSKERDIGDEVAM …Helt op til stjernerne og endnu højere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Puuha mor, et øjeblik gik mit hjerte i stå, jeg troede du havde glemt min fødselsdato. Jeg var helt forvirret, det kunne jeg ikke forstå. Men så læste jeg lige sangen igen og blev rolig da du skrev ‘mandag’ 🙂 Selvfølgelig har du ikke glemt min fødselsdag:) Jeg vil gerne have både hindbær OG brombær, er det ikke muligt så skal det være hindbær:) JA det bliver underligt, jeg får hverken lagkage eller selskab af jer i år på min fødselsdag, det er underligt. Men mere underligt er det at jeg bliver 23 år. Jeg er så gammel, og wow det går stærkt!

   Jeg ellevelsker også digdevam helt op til stjernerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nans

  Hvorfor kan vi ikke se din Kina film længere? Kan vi måske finde den på vimeo i stedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kan nu rigtig godt lide disse kollager – de er super hyggelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAAAA er enig med Gitse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg synes de her iphonebilleder er helt fine! Er bare glad for opdateringer, de er hyggelige at læse. Men selvfølgelig er det også skønt med nogle flotte billeder, ligesom dem du plejer at tage. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være fedt at se dig tale kinesisk i en videoblog eller noget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg