Hygge i vores stue

Syg

Jeg er virkelig dårlig til at opdatere for tiden. Jeg er blevet virkelig syg også, rigtig irriterende. Faktisk blev jeg syg allerede torsdag men jeg har alligevel valgt at min weekend ikke skulle ødelægges pga sygdom. Så derfor har jeg både været på bar, diskotek og sunget karaoke denne weekend, hvilket har resulteret i at jeg har haft den værste nat i mit liv. Hoste, ondt i halsen osv. Man kan jo ikke sove fra det. Min stemme har vist også været bedre. Men jeg havde en dejlig weekend. Denne her uge må jeg lige bruge på at komme ovenpå igen. På mandag har jeg nemlig fødselsdag og jeg tror derfor at vi skal ud igen på lørdag og fejre det, så det går jo ikke jeg er syg. Senere i dag laver jeg et indlæg med alle min stemningsfilm, også den fra Kina. I er mange der har efterspurgt dem, så nu lægger jeg dem samlet i et indlæg og så kan I jo se dem I endnu ikke har set.

I går købte vi en masse lyskæder til lejligheden og jeg fik en fin en til mit værelse også, så nu er her virkelig hyggeligt. Vejret er rigtig lækkert, de sidste mange dage har jeg været nødt til at tage min læderjakke og mit tørklæde af når vi er udenfor, og det er virkelig lækkert. Dog har jeg alligevel købt et par huer, for før jeg ved af det så rammer kulden også Kina. Nå det var en masse blandet, men jeg ville lige kigge ind. Og så skal jeg også lige høre, virker friend connect ikke for jer heller? Nede i bunden kan man tilmelde sig som fast læser via bloglovin’ og google friend connect. Men jeg kan ikke se nogen af dem? bloglovin’ har jeg aldrig kunne se her i Kina, men friend connect plejer jeg godt at kunne se? Vil I ikke skrive om I kan se den? Så jeg ved om det er pga Kinainternettet eller om jeg rent faktisk skal gøre noget ved det? Mange tak. Og hav en dejlig dag, jeg vender snart tilbage med nogle mere jævnlige opdateringer.

11 kommentarer

 • Jeg har prøvet at tilmelde mig via Google siden du var i Danmark, men jeg får ingen opdateringer fra din blog desværre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, der er mange, der er nysgerrig om, hvor dit indlæg med dine køb blev af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Der står, “Vi beklager…
  Denne gadget er ikke konfigureret korrekt. Webmaster-tip: Sørg for, at “Friend Connect Settings – Home URL” (Indstillinger for Friend Connect – webadresse til startside) er den samme som webadressen til dette websted.”

  Så det er ikke bare Kinainternettet, der er noget galt med, men det er heller ikke noget der bare er på din blog; Jeg har lige set på S.U.S, at den siger det samme..

  Ps. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Den virker ikke.. der står: Vi beklager…

  Denne gadget er ikke konfigureret korrekt. Webmaster-tip: Sørg for, at “Friend Connect Settings – Home URL” (Indstillinger for Friend Connect – webadresse til startside) er den samme som webadressen til dette websted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan godt se feltet med Bloglovin, men der, hvor Google friend connect skulle være, står følgende:

  Vi beklager…

  Denne gadget er ikke konfigureret korrekt. Webmaster-tip: Sørg for, at “Friend Connect Settings – Home URL” (Indstillinger for Friend Connect – webadresse til startside) er den samme

  Rigtig god bedring!

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvad blev der af shanghai shopping indlægget? Det dukkede op på bloglovin, men ku ikke åbne det eller finde det efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken B.

  Google Friend Connect er heller ikke synlig på min skærm, og jeg er stadig solidt plantet i den jyske muld. Der står i stedet dette:

  “Vi beklager…
  Denne gadget er ikke konfigureret korrekt. Webmaster-tip: Sørg for, at “Friend Connect Settings – Home URL” (Indstillinger for Friend Connect – webadresse til startside) er den samme som webadressen til dette websted.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den viser sig heller ikke her; der er en fejlmelding (noget med at den ikke er konfigureret korrekt).

  Rigtig god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg kan ikke se Google Friend Connect – og jeg sidder i DK. Får en oplysning om, at siden ikke kan vises, altså for den dels vedkommende, som burde vise Google Friend Connect.

  God bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kan heller ikke se den…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Friend connect er der ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge i vores stue