Håbløst bagud

Jeg skal være endnu mere faster

Åh der sker så mange ting jeg gerne vil vise og fortælle jer. Men altså som sagt er det en kamp at få lagt billeder ind. Nu fik jeg dog gjort det, og kan med glæde og stolthed fortælle jer at jeg igen skal være faster. Ikke nok med jeg har fået verdens smukkeste lille pige i mit liv som I ser på billedet, så får jeg nu igen endnu en lille smuk baby som jeg kan give min kærlighed. Min storebror skal nemlig have endnu et barn og det betyder selvfølgelig at jeg skal være endnu mere faster. Og jeg er så glad. Jeg glæder mig virkelig. Det er rigtig nyt, så der er jo stadig længe til, men jeg glæder mig. Og jeg glæder mig til at komme hjem og se min lille niece som nu har lært at sige ‘faster Line’ har jeg hørt. Der er mange ting jeg gerne vil vise jer, en masse billeder fra fest, shoppetur og hverdag, og jeg vil gøre mit bedste for at få lagt dem ind i et indlæg. I weekenden var jeg på shoppetur jeg har købt en masse fine gaver til dem derhjemme. Jeg vil prøve at lave et indlæg om min tur til Shanghai i dag. Nu vil jeg gå i bad. De fleste af jer sover sikker sødt lige nu, men I må have en dejlig dag når den starter.

5 kommentarer

 • Sara

  Tillykke 🙂 Hvor er du heldig! Hun ser simpelthen så sød ud på billedet, hvor må det være dejligt at skulle have et til så kønt barn ind i familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tillykke! Så er der endnu mere at glæde sig til at komme hjem til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke titlen som endnu mere faster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Tillykke mange gange! Hvor dejligt :–)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håbløst bagud